Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"МОЛИМ ТЕ НЕМОЈ ДА ПЛАЧЕШ!": Александра Пријовић прекинула концерт због девојке из публике (ВИДЕО)

Александра Пријовић још једном показала колико срце има

1711954719_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-TikTok-aleksandraprljovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ ТикТок - александрапрљовиц
Oglas

Александра Пријовић одржала је још један спектакуларни концерт у низу, овога пута у Бања Луци.

Александра је у једном тренутку заплакала на бини, док је певала своју емотивну баладу, а онда се обратила, девојци у публици, чије сузе су је заправо погодиле.

-Молим те немој да плачеш! Шта год да је, проћи ће - рекла јој је она.

 

@александрапрљовиц Сузе у Бањалуци 🥹❤️ #александрапријовиц #фyпシ #фyп #вирал #одистокадозапада #босна #бањалука ♬ оригинал соунд - Александра Пријовиц

Да подсетимо, музичка звезда Александра Пријовић запевала је са уличним свирачима у Бања Луци, а овај снимак одушевио је многе.

Наиме, Александра Пријовић тренутно борави у Бања Луци, где је одржала три концерт.

Александра користи лепе дане да ужива у овом граду са сином Александром, а током шетње застала је и запевала са уличним свирачима дечију песму "Заклео се бумбар у цвет и у мед...", што је њеног сина Александра и све присутне одушевило.

Прекинула концерт у Бања Луци

Иначе, Александра Пријовић је у Бањалуци током наступа на сцени морала накратко да прекине концерт након што је једној девојци у публици позлило.

У тренуцима док се дворана Борик тресла уз њену песму “Дам, дам”, она је видела шта се дешава на неколико метара испред ње и хитно одреаговала.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas