Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Можда сам пропустила неке прилике": Џејла Рамовић о паузи у каријери коју су јој многи замерили

Џејла Рамовић је једна од најпопуларнијих младих певачица

1700222053_58c8ade9f67093572fa722c80b0837ca8bbd4b54.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Од првог појављивања у емисији „Неки нови клинци“, а потом и у „Звездама Гранда“, Џејла Рамовић је постепено градила свој имиџ и блиставу каријеру, не желећи да у било ком тренутку поклекне трендовима и комерцијали. Ипак, сада је проговорила о проблему са којим се скоро сваки певач, па и она тренутно сусреће.

Певачица је за Гранд истакла да никад није желела да прави компомисе зарад популарности, а проговорила је и о дискографској паузи којој су јој многи замерили.

- Сматрам да нема потребе да журим за било чим јер имам 21 годину и стварно имам много времена испред себе. Не кажем да не морају велики кораци да се праве и сада, али мислим да имам времена и да све може да иде полако. Ја сам задовољна како то иде и поносим се свим што сам до сад урадила и то је на крају дана то најбитније. Ја сам сретна са оним што радим - рекла је Џејла за Гранд и додала да је увек много труда, рада и љубави улагала у сваки музички пројекат на који се дуго и чекало.

Џејла истиче да има велику подршку најближих, али да одлуке о својој каријери доноси сама.

- Најбитније од свега је да посматрам и слушам мишљења други људи, и породице и публике, али на крају кад треба да се одлучи пратим искључиво своје срце. Можда сам пропустила неке прилике које су биле комерцијално добре, можда неке нису биле најсјајније, али са свиме сам задовољна - истакла је певачица која је публику недавно обрадовала дуетом са Хенијем.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas