Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МОЖЕТЕ ЉУДЕ У ЛУДНИЦУ, АЛИ НЕ И ИСТИНУ: Жарко, дивно је срести те опет! Стигли "КАЛКАНСКИ КРУГОВИ 3" - ФИНАЛНА БОРБА ЗА ЗАБРАН (ТРЕЈЛЕР)

Након великог успеха које су постигле претходне две сезоне ТВ серије Калкански кругови, већ опробана екипа на челу са креатором и сценаристом Ђорђем Милосављевићем, доноси пред публику финалних десет епизода са разрешењем мистериозне приче у вези са Забраном.

1710846538_1.jpg.png
Фото: Фирефлy продуцтионс
Oglas

Премијерно од 30.марта суботом и недељом од 21х на каналу Суперстар ТВ, прича „Калканских кругова" се на најбољи могући начин заокружује, уз много напетих преокрета о коначном затварању калканских кругова.

Поред чињенице да је трећа сезона „Калканских кругова" последња улога и кадар који је снимио Жарко Лаушевић, нове епизоде доносе и друге познате глумце као што су Војин Ћетковић, Нина Јанковић, Паулина Манов, Ивана Зечевић, али и нова глумачка лица и заплете.

У Дол стиже моћни Мирослав Спасић и окупља групу истомишљеника са којима жели да присвоји Забран и искористи његове моћи. Миона се удружује са Велибором и осталим становницима како би заштитила магични простор Дола од досад најотровније претње по његов опстанак.Мистериозна погибија предузетнице покреће лавину нових питања на која сви траже договор. За то време тајна очинства малог Гаврила се открива што ће довести у сукоб две породице,а Стефана и Миланку ставити пред животни избор. И мада је борба против Спасића успешна, Велибор верује да је Забран још увек незаштићен, те да као такав може поново привући неког ко би желео да га искористи... Магдалена је очигледно била погрешно изабрана чуварка, тако да је сад време да се пронађе она права, која ће бити наследница митске Баба Губе. Време је да се калкански кругови коначно затворе.

Целокупну глумачку поделу чине и Небојша Дугалић, Лазар Николић, Златија Ивановић, Наташа Нинковић, Милутин Мима Караџић, Бранка Пујић, Љиљана Стјепановић, Дејан Цицмиловић, Нина Нешковић, Бојана Стојковић, Марко Гверо, Филип Станковски, Филип Хајдуковић, Александар Петковић, Александар Ђурица, Нела Михаиловић, Нина Јанковић , Игор Ђорђевић. Продукцијска кућа Фирефлy и Телеком Србија стоје иза овог оригиналног ТВ формата, којег као редитељи потписују Милан Караџић и Гордан Матић, директор фотографије је Душан Ивановић, композитор Марко Матовић, костимографкиња Драгица Лаушевић, а сценографкиња је Јована Радојевић.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas