Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Музичко такмичење га је прославило, а онда се повукао у јеку славе: "Тешко сам се носио са популарношћу"

Милан Динчић Динча привукао је велику пажњу публике када се појавио на сцени музичког такмичења 2007. године

1703668012_rts_ng_15122022_0027.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Давне 2007. године, када је први пут крочио у свет естраде Милан Динчић Динча освојио је регион својим гласом и шармом.

Ипак, пре неколико година се повукао са сцене и одлучио да се посвети породичном животу, због чега се ни мало не каје.

- Тотално сам променио поглед на живот уопште, али и на мој посао. Мислим да сам донео добру одлуку када сам се повукао у илегалу, довољно далеко од буке да могу да уживам са својом децом- искрено је признао Динча и открио да ли му је фалила сцена.

- Није ми пуно фалило и мислим да ми је требала пауза у том тренутку јер је тај живот доста буран. Колико год на ТВ-у то изгледа лепо и скоцкано, иза тога стоје бројне непроспаване ноћи, бука, разни људи…- рекао је Милан.

Како и сам признаје, слава га је у више наврата веома оптерећивала будући да је изузетно млад крочио у свет естраде.

- У први мах нисам могао да се носим са популарношћу. Иначе сам по природи јако стидљив, па чак и на факултет када сам ишао и требао да одговарам, није ме било нигде, осим у задњој клупи. (смех) Из тотално неке стидљиве варијанте дошао сам на мале екране и то у време када су „Звезде Гранда“, те 2007. године биле изузетно гледане - испричао је миљеник публике и присетио се тренутка када је његова песма постала један од највећих хитова на естради.

- Тешко сам се носио са популарношћу, али временом је све легло на своје. Никада нисам био превише амбициозан и јурио за послом, али када ми се десила та песма „Ти си жена за сва времена“, очекивао сам као и сви певачи да се пробијем у врх. То су били неки дечачки снови, био сам у гасу да морам да радим, зарадим и да будем слушан- рекао је Динчић.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas