Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

"На песми за Евровизију 22 схватила сам да имам психичких проблема": Ангеллина отоврила душу пред камерама

Певачица отворила душу у емисији

1647332056_angelina.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Певачица Ангеллина данас је на телевизији К1 била сјајно расположена па је са гледаоцима поделила, искрено и без суздржавања, све што јој се догађало „иза кулиса“ националног избора за Песму Евровизије. 

Прочитајте још: "Имала сам трему": Цеца о првом наступу Анастасије, а открила и да ли је тренутно заљубљена

- Нисам знала да сам толики тремарош до овог наступа, смиривали су ме сви редом. Било је турбулентно и напорно, али презабавно. Била сам задовољна што сам ушла у финале али победу заиста нисам очекивала. Имала сам нереалан напад треме у полуфиналу, наступ није био онакав какав је требало да буде, отишла сам кући и хтела да се убијем. Када сам устала сутра ујутро и читала колико су ме „пљували“ на Твитеру, ја сам мазохиста и све читам, схватила сам да су људи у праву и да наступ стварно није био мој хигхлигхт. Решила сам да то поправим у финалу – казала је Ангеллина с осмехом. – Али, у финалу ми се лепеза уопште није скинула с леђа, реп ми је пао преко рамена и једну нисам успела да узмем. То је моменат кад сам победила себе и с једном сам урадила све шта треба.

Објаснила је да јој певање пред публиком није никакав проблем, јер јој је та размена с публиком феноменална. 

- Али, ја једноставно нисам „Три, четири, сад“ лик. Ово искуство ми је било јако чудно јер је журба, тензија, у зацртано време излазиш на бину и тада мораш да будеш најбољи. Ја сам превише слободна, генерално, и ово ме је мало продрмало. Свакако, супер је искуство и сада знам на чему би требало да радим – казала је певачица у емисији „Кец на једанаест“. 

Четврто место

- То је феноменално. Схватила сам кроз ово такмичење да имам психичких проблема. Знала сам ја то и раније, али сада сам добила доказ. Сам себи „набијеш“ тензију, али сада када се све слегло целокупан утисак ми је заиста феноменалан. Не престајем да слушам песму „Бејби“,  по цео дан ми је на репеат-у. И Сара ми је феноменална. Констракту нисам одмах сконтала, слушала сам песму успут, али тек у полуфиналу када сам видела цео наступ све ми је постало јасно. Сви смо одлепили. То вече када је завршила наступ се осетила та енергија, сви смо реаговали, тапшали. Разнолико је било такмичење и сви су ми победници, јер знам кроз шта смо сви прошли. Желим да се селим на неко село, да побегнем од гужве, а сутра се селим на Занзибар, мало да будем сама са собом – рекла је Ангеллина.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas