Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТО СУ МИ БИЛИ ПОЧЕЦИ: Бранка Соврлић искрено о младости

Бранка Соврлић препознатљива по аутентичном певачком стилу, недавно је сама коментарисала свој јединствени приступ песмама.

1711091651_279432_19947-lepabrenakoncert0920102018-ig_f.jpg
Фото: Н.Скендерија/ Новости
Oglas

Певачица је истакла да се и сама увек хвали да има нешто другачије од осталим, као и да се труди да јој текстови буду изванредни.

-Увек се хвалим да ја имам нешто другачије, мало прогресивније. Трудим се да буде текст феноменалан, јер ипак смо ми у неким годинама кад не можемо да допустимо себи да имају неке безвезе теме или тако нешто. – рекла је она.

Бранка је открила које нумере преферира када посети кафану, истичући да посебно ужива уз тамбураше и опуштајуће песме.

-Ја баш не бирам песме, јер одма чим певачи дођу, музичари се одмах створе ту, да морате нешто отпевати. Али волим нешто тихо уз тамбураше, волим неку фину, опуштајућу староградску песму. На томе сам одрасла, то су ми били почеци, ипак сам дете из центра града. Тако да нисам ишла као клинка по кафанама, него у дискотеке. Била сам и у градском хору, била сам опредељена за озбиљну музику, и онда ја више волим то – говорила је, па додала:

-Да сам остала којим случајем да живим у Скопљу, можда бих била и нека оперска певачица, јер увек се хвалим да имам јако велики распон гласа. А онда стицајем околности смо се преселили у Ниш, пошто је мој отац је војно лице, па сам ја морала нормално са родитељима, није било нешто тако и морала сам културно уметничко друштво. Онда смо гајили старе српске песме, војвођанске, македонске – закључила је певачица.

(ГРАНД)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas