Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најбогатија девојчица на свету управо је прославила 12. рођендан: ОТАЦ ЈЕ ОБОЖАВА, а на рачуну 5 милиона долара (ФОТО)

Она је најмлађа у породици и има три старија брата

1688889737_HARPER-NASLOVNA.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Када је модна дизајнерка и бивша чланица групе "Спице гирлс" Викторија Бекам затруднела по четврти пут, блло је доста спекулација да ли ће овог пута родитити девојчицу, будући да је са бившим фудбалером Дејвидом Бекамом већ имала тројицу синова: Бруклина, Ромеа и Круза.

Међутим, 10. јула 2011. године родила се Харпер Севен Бекам која је славној породици удахнула потпуно нови живот, а малена Харпер је чак инспирисала своју маму на потпуно нови концепт одеће "Мама и ја".

Већ неколико година, Харпер се налази у центру пажње када се пише о њеном односу са оцем и његовим обичајем да својој ћерки исказује љубав пољупцем у уста на јавним местима што наилази на бројне осуде.

Интересантно је да је Харпер Севен Бекам крајем прошле године била на првом месту на листи "најбогатијих девојчица на свету", а њено богатство се процењује на 5 милиона долара.

Она ће, као што смо већ напоменули, сутра напунити 12 година, а рођенданско славље породица Бекам је уприличила неколико дана раније.

Интересантно је да је Харпер Севен Бекам крајем прошле године била на првом месту на листи "најбогатијих девојчица на свету", а њено богатство се процењује на 5 милиона долара.

Она ће, као што смо већ напоменули, сутра напунити 12 година, а рођенданско славље породица Бекам је уприличила неколико дана раније.

А никоме није промакла ни светлуцава плава Прада торба, чија цена износи 2.450 евра. 

Викторија је као и увек изгледала савршено у црној макси хаљини коју је украсила браон каишем, равним сандалама и упечатљивим златним сатом. Слављу су присуствовали чланови уже породице, па су тако осим маме и тате, са Харпер били и њена браћа Круз и Ромео Бекам. 

Судећи по фотографијама, са прославе је изостао њен најстарији брат Бруклин Бекам који живи у САД-у са својом супругом Никол Пелц Бекам.

Прослава Харпериног рођенданда долази само неколико дана након што су Виткорија и Дејвид Бекам прославили своју 24. годишњицу брака раскошном вечером са својом децом.

Подсетимо, пар се венчао 1999.године, а у току брака су добили децу Бруклина (24), Ромеа (20), Круза (18) и Харпер (12).

Упркос аферама и причама о Дејвидовој прељуби, овај познати пар је остао синоним за један од најмоћнијих парова у свету познатих.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas