Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најлепша манекенка на свету изгледа непрепознатљиво: Бела Хадид годинама има лајмску болест, а сада води борбу са инфекцијама - "Неиздрживо ме боли" (ВИДЕО)

Једна од најпознатијих манекенки, Бела Хадид, открила је на друштвеној мрежи ТикТок да болује од лајмске болести и да то обољење у великој мери утиче на њен изглед.

1680612356_Untitled.jpg
Фото: Профимедиа/ Инстаграм принтсцреен/ белла хадид
Oglas

На видео снимку манекенка делује непрепознатљиво, са отоком испод очију, а затим је открила о чему је реч.

- Поправка зуба. Имала сам мању инфекцију испод зуба, односно лечим корен зуба, а то је све почело пре годину дана. Инфекција у вилици је наставила да се шири. Месецима имам осећај да би требало да га извадим. Молим вас, слушајте своје тело - навела је манекенка.

Како је рекла у видео снимку, разлог овог проблема јесте последица лајмске болести, а како је навела, она напада "зубе, вилицу, мозак, кичму, кости и комплетан нервни систем".

- Свака мања повреда, било физичка или психичка, може да изазове упални процес. Моја вилица је упаљена када год сам под стресом или када радим превише. Има дана када је све у реду, али неки су. Вилица ме сада толико боли да је до неиздрживо. Извадићу овај зуб сутра (данас) - закључила је Хадид.

@бабyбелла777

Тоотх упдате! Тхере wас а лоw-граде инфецтион ундернеатх тхе тоотх, НЕXТ то тхе тоотх И тхоугхт wас суфферинг(схе’с гоод) wхицх ис тхе оне И гот а роот цанал он а yеар аго. Ит цонтинуед то спреад доwн,цаусинг а лоw граде инфецтион ин мy јаw. И хаве фелт ин мy хеарт фор монтхс тхат И неедед тхис тоотх оут, то хеал тхе рест, анд иф нот, ит wас гоинг то таке ме оут!Плеасе листен то yоур бодиес мy фриендс плеасе!!! Тхис маде мy Лyме фларе уп, wхицх меанс тхе Лyме ис аттацкинг тхе плацес тхат аре суфферинг ие тоотх, јаw, гут, браин, спине, бонес, етц ох анд тхе ентире нервоус сyстем💕 Анy минор траума то тхе бодy wхетхер ит’с пхyсицаллy ор менталлy цан цаусе Лyме то фларе уп. Мy јаw хас беен со инфламед, анд wоулд фларе уп/инфламе рандомлy wхен И wас/ам оверлy стрессед ор овер wоркинг. Лyме фларе упс хаппен алл тхе тиме, со тхат доесн’т wоррy ме, ит’с море-со тхе јаw ситуатион анд хоw радиатинг тхе паин ис еспециаллy wитх тхе Лyме. Соме даyс окаy! анд соме даyс аре диффицулт. бут wхен мy јаw/нервес стартед то хурт он ан аггрессиве левел; ит јуст wент 0-100. Анд ноw wе’ре хере! И ам ок тхоугх!! и феел беттер wхен И’м ридинг! (Анд афтер стартинг тхе 2 роундс оф анти-биотицс) (тхат ин итселф ис а wилд риде) И тхинк мy хорсес јуст реаллy таке мy минд офф тхе паин. Тхис ис тхе реасон и стоппед ридинг 10 yеарс аго, анд и wасн’т гоинг то лет ит гет то ме ат мy фирст схоw бацк🤭анywаyс , морал оф тхе сторy , И’м геттинг тхис тоотх еxтрацтед томорроw! Гоинг то хеал тхат инфецтион! Иве невер беен со еxцитед го то тхе дентист..тханк yоу фор цхецкинг ин он ме И сее yоу алл!! wисх ме луцк!!!

♬ ПРЕТТY БОY ФЛОW - СТУРДYYОУНГИН

Лајмска болест може у тежим облицима да доведе до срчаних проблема, оштећења нерава, отицање зглобова и проблема са концетрацијом. Подсећања ради, Бела Хадид је пре шест година говорила на једном догађају о њеној борби са лајмском болести.

Како је навела раније, некада се осећала толико немоћно, да није могла да изађе из кревета.

- Некада спавам 12 сати и не могу да устанем из кревета. Имам јаке болове у зглобовима, такозвану мождану маглу и анксиозност. Постоји много симптома који не могу одмах да се уоче. Живот иде даље и не смем да одустанем - изјавила је она.

Подсећања ради, Хадид је пре неког времена говорила и о својој борби са депресијом.

Она је раније написала је да ју је на објаву на Инстраграму подстакао видео-запис Вилоу Смит, која је говорила о несигурности и осећају тежине, додавши да су јој управо њене речи помогле да се осећа "мање усамљено".

"Друштвене мреже нису стварне. Понекад је све што треба да чујеш то да ниси сам/сама. Дакле, поручујем ти да ниси сам/сама. Волим те, видим те и чујем то што говориш", написала је.

Подсетила је да ментално здравље и хемијска равнотежа у организму "нису линеарни" те их је и упоредила са ролеркостером. Бела је поделила неколико савета обожаваоцима који се можда боре са сличним менталним проблемима.

- Желим да знате да увек постоји светло на крају тунела, а ролеркостер се у једном тренутку потпуно заустави. Биће боље - наставила је.

Бела је написала и да се до сада више пута суочавала са сличним проблемима те да зна да је могуће научити како се носити са тим, да треба радити на себи и проводит довољно времена настојећи да откријете шта изазива та стања, који су то окидачи и трауме.

Повратак злостављачима

Такође, славна манекенка је открила прошле године и детаље личног живота, истакавши да се враћала злостављачуима.

- Стално сам се враћала мушкарцима – па и женама – који су ме злостављали. Главни разлог је била потреба да се људима допаднем, али су ми терапија и медитација помогли да некако зацелим - казала је Хадид.

Највише јој је, каже, пријало кад се удаљила од друштвених мрежа.

- Сви ви који се мучите, молим вас, запамтите то. Понекад је само потребно да чујете да нисте сами. И зато, од мене – за све вас – нисте сами. Ја вас волим, ја вас видим и ја вас чујем.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas