Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најлепша жена Холивуда била очарана нашим глумцем: Само са њим желела да буде у истом кадру

Беким Фехмију био је омиљени глумац у некадашњој Југославији, а осим по раскошном таленту, био је познат и по чврстом ставу. Није се плашио ни да одбрсуи, чак, ни Јосипу Брозу Титу, а његова харизма очаравала је припаднице лепшег пола. Тај шарм оборио је са ногу и Аву Гарднер, једну од најзаноснијих глумица које је Холивуд икада имао.

1710591190_327957_profimedia0700250939_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

- Беким у Бечу снима са Авом Гарднер филм „Дозвола за убиство“. Он глуми њеног мужа и у филму јој лупа шамар, јер му није рекла да је родила његово дете. Она није знала за Бекима али његов агент је имао слике, и када је гледала кандидате за улогу и наишла на његову фотографију, рекла је: „Хоћу њега.“ Када ју је Беким касније питао зашто га је одабрала, рекла му је: „Зато што си на тој слици личио на Че Гевару а он је био мој велики пријатељ - рекла је у једном интервуу за "Недељник" Бранка Петрућ, супруга чувеног глумца, и додала:

-Док се снима тај филм у Аустрији, ја му кажем: „Могу да дођем да те посетим и останем десет дана.“ А он: „Ако не можеш да останеш двадесет, не долази у обзир.“ Знам да снима са Авом, а она има тада педесет и неку годину и за мене је она тада старија госпођа. А после кад сам ја постала „старија госпођа“, схватила сам колико сам била глупа. И кажем тада: „У реду.“ Рада Ђуричин дође код мене са предлогом: „Има добар пут од четири дана у Турској.

А онда је имала прилику и лично да поразговара са Авом.

Када се вратио са снимања, није прошло пет дана, звони телефон, дижем слушалицу а оно Ава. Размениле смо пар речи и кажем јој: „Даћу вам Бекима.“ Могла сам да разазнам да она плаче. Кад одгледате тај филм, у Авиним очима може да се види да ту има још нешто осим филма…

Ко је била чувена Ава Гарднер?

Легендарна америчка глумица рођена је 24. децембра 1922. године у Смитфилду, Северна Каролина. Сматра се једном од најлепших жена свог времена, као и једном од највећих филмских звезда Златног доба Хоивуда. Њено право име било је Луси Лусинда Гарнер.

Њена каријера започела је када је привукла пажњу човека, ловца на таленте, на фотографији коју је њен брат послао на такмичење за Мисс Атланте. Ускоро је потписала уговор са филмским студијом МГМ и започела свој пут ка слави.

Муњевитом брзином постала је позната по својој лепоти, шарму и таленту. Њени најбољи филмови су: "Могамбо" (1953), у којем је играла уз Цларка Габлеа и Граце Келлy, за који је номинована за Осцара, "Тхе Барефоот Цонтесса" (1954), "Он тхе Беацх" (1959)...

Изван екрана, Ава је имала буран љубавни живот.

Наводно је била с редитељима, али и техничарима и осталим члановима сета. Било јој је битно само да не остане сама.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas