Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈНЕОБИЧНИЈА ИМЕНА ДЕЦЕ ПОЗНАТИХ: За нека сигурно до сада нисте чули, а једно је убедљиво најдуже

Бројне познате личности су се определиле за необична имена када су у питању њихова деца

1707999476_1690468280_poznt.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Познате личности воле да буду упечатљиве по много чему, па тако и по именима која су дали својој деци, а ми смо у видеу испод издвојили најзанимљивија:

Певачица Јелена Карлеуша и фудбалер Душко Тошић ћерке су назвали по грчким богињама Атина и Ника, а све популарније име за дечаке јесте Ноа, те су тако своје синове назвали Јанко и Биљана Типсаревић, креаторка Кристина Беквалац и многи други.

Репер Скај Виклер је ћерку назвао Стрела, док су певач Никола Роквић и манекенка Бојана Баровић својој наследници дали име Леона.

У породици Ђогани важи традиција давања деци италијанских имена, па се због тога деца Ђолета и Весне зову Адријано и Лаура, а ћерке које има са Слађом Силвија и Маринела

Певач Дадо Полумента ћерки је дао име Алеа, док је Шако наследнице назвао Ријана и Ријалда.

Водитељка Наташа Павловић синовима је дала несвакидашња имена – Олег и Јан.

Њена колегиница Кристина Раденковић такође је изненадила јавност када је сину дала име Роган, како је рекла, по кнезу Рогану из „Горског вијенца“.

Многе наше познате личности воел деци да дају дуга имена, па се тако синови Лепе Брене и Бобе Живојиновића зову Стефан Емералд и Виктор Ернест, а певач Дарко Рундек свом сину дао је вероватно најдуже име икада – Давид Вид Викторије Димитрије Себастијан Ернест.

Деца политичара Чеде Јовановића такође имају по два имена Михајло Лајф, што значи живот, Јана Харт, што на енглеском значи срце и Зора Фејт, судбина или вера.

Здравко Чолић се определио за два имена за своју наследницу која се зове Уна Звездана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas