Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након ДВЕ године поново са синовима слави УСКРС: Овако изгледа најрадоснији хришћански празник у дому Тање Савић

Певачица поново са синовима прославља најрадоснији празник

1650806335_tanja-savic.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Певачица Тања Савић први пут ће са синовима Максимом и Ђорђем провести Васкрс у Србији, будући да су раније сваке године за празник били у Аустралији.

Прочитајте још: Николија Јовановић снимила мајку док припрема трпезу: Весна Змијанац одушевила пратиоце у кецељи и без шминке (ВИДЕО)

- Јако волим Васкрс, и као мала сам га обожавала. Остало ми је у прелепом сећању то фарбање јаја са мајком. Сада сестра и ја фарбамо јаја заједно са дечицом. Ужелела сам се да овај хришћански празник дочекам са својом децом зато што две прошле године нисам била са њима. Ово ће ми бити сигурно један од најлепших и најзначајнијих празника у мом животу управо јер ћу бити са њима - искрена је Савићева која каже да децу почиње да учи обичајима:

- Трудимо се да их упознајемо са нашим обичајима колико толико. Фарбаћемо заједно јаја што ће бити ново искуство за нас. Када су били мали фарбали су, али то је све било у игри, а сад ћемо се мало озбиљније позабавити тиме.

На питање да ли се исповеда и колико јој је то блиско, певачица одговара:

- Сваком човеку је потребно неко људско биће коме може да се повери. Хвала Богу, имам пуно пријатеља, рођака и наравно сестру са којом могу да поделим неке своје ствари тако да за неким другим нема потребе. Ја сам јако срећна особа јер стварно имам пуно пријатеља и пуно родбине којима могу да верујем и поделим све лепо и све ружно.

Да јој је публика пођеднако важна као и породица доказује чињеница да ће Васкрс провести и са породицом и са публиком.

- Током дана ћу бити са породицом, а вечерње сате са публиком. Гледала сам да некако са свима будем и да сви буду срећни. Морала сам тај датум да испоштујем и публику која ме жељно ишчекивала у Охриду. Нисам имала срца да поново померим тај наступ. Ујутру ћу са децом ићи у цркву и бићемо код мојих маме и тате до поподне, а онда спремање па на наступ - каже Тања, која се ужелела тезги.

 Тачно је да сам се ужелела публике јер су сада укинуте све ковид мере. Додуше, није нам мањкало дружења ни када је корона била јер смо стално били путем друштвених мрежа у контакту. Често сам певала и код куће, снимала се и објављивала снимке. Сва срећа на мојим наступима је увек пуно и мени је заиста пуно срце кад видим да ме публика толико воли, као и ја њих - кроз осмех прича певачица, која размишља о великом концерту у Београду.

- Ближи се 20 година моје каријере па ћу вероватно и предузети нешто по том питању. Што се тиче нових песама, ја некако увек гледам да будем у жижи и да не правим неку велику паузу између песама. Стално припремам неке нове песме и сада ће бити тако - закључује певачица која сматра да су је непријатности на наступима заобишле због енергије којом зрачи:

Не мора да значи да је то истина, али како зрачиш тако и привлачиш. Ја сам неко ко заиста зрачи позитивношћу и увек се лепо опходим према публици и фановима. Заиста сам срећна по том питању и могу да будем поносна. Примам пуно поклона, посебно када су важни датуми у мом животу. Иако, поклони нису мерило љубави.

У медијима се недавно појавила информација да је Тања због финансијских потешкоћа исписала синове из приватне школе.

- Заиста сам исписала синове из приватне школе јер мислим да треба да се социјализују. Уписала сам их у државну школу у Смедереву, где смо се преселили и заиста им је предивно овде где су сада, не бих ништа мењала - каже певачица.

На питање да ли је у контакту са Станивуковићем и да конкретно каже да ли су у вези, Тања одговара попут политичара:

Прочитајте још: УСКРШЊИ ИНТЕРВЈУ ИВЕ ШТРЉИЋ ЗА МАГАЗИН: "Чешће бирам модерније колаче од старинских"

- Ја сам ту да демантујем ако осетим потребу, а једино где могу да демантујем је мој Инстаграм. Што се тиче тог спајања, нисам се бунила јер ми је то било симпатично. Медији су нас сами спојили па раздвојили. И они су вероватно желели да ми припишу неког ко би ми пристајао вероватно у том тренутку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas