· · Коментари: 0
ЗВЕЗДЕ

Након сцене из спаваће собе између очуха и мајке Клои Кардашијан има ТРАУМЕ

Док је Крис Џенер радила циле-миле са бившим супругом Брусом Џенером, њихова ћерка Клои била је испод кревета!

1616674833_kris.PNG
Фото: Instagram/ screenshot krisjenner

Крис Џенер, мајка славних "Кардашијанки", управо је открила шокантну тајну из њеног сексуалног живота.

Прочитајте још: Џенифер Лопез започиње нови ТРЕНД! Популарна дива "на седмом небу" (ФОТО)

Наиме, Крис је признала да је 90-их година имала секс са супругом Брусом Џенером док је њихова ћерка Клои била испод кревета. Клои је тада имала 10 година и овај инцидент је оставило трауме на њу.

Брус је сада Кетлин
Брус Џенер је у то време био мушкарац, а операцију промене пола урадио је пре неколико година и сада се зове Кетлин.

Откуд Клои испод кревета? Клои се са сестрама и друштвом играла жмурке и сакрила се испод кревета. 

- Често се крила испод кревета, а ми то нисмо знали. Једном приликом се сакрила са другарицом и дуго су остале испод брачног кревета и ми смо ушли у спаваћу собу да спавамо. Међутим, нисмо одмах заспали, почели смо да се мазимо и брзо је дошло до ситуације "циле-миле" - испричала је Крис Џенер у емисији "Елен шоу"  (The Ellen DeGeneres Show).

Прочитајте још: Краљица Летиција поново одушевила све: Пепито капут и црне широке панталоне симболишу стил и елеганцију (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

- То је било изузетно трауматично за Клои. О томе никада није причала због пост стресног синдрома (PTSD) - испричала је Крис.

Елен је инсистирала да Крис исприча све до детаља и питала је када су Крис и супруг схватили да нису сами у соби?

- Деца су била ужасно уплашена, остали су испод кревета сатима током ноћи, а када су схватили да смо заспали полако су се извукли и отишли - каже Крис.

Прочитаје још: Холивудски шминкер о тајни лепог изгледа Бијонсе: Како позната певачица изгледа тако младолико?

Ово искуство је било толико трауматично да се Клои дуго плашила секса.

- Мислим да им је било јасно шта смо радили, а када су одрасли све им се разјаснило - закључује Крис.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.