Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Након што је Кемиш открио да га је варала са БОСАНЦЕМ, огласила се Весна Змијанац и поручила само једно

Весна Змијанац огласила се и прокоментарисала свој брак са Мирољубом Аранђеловићем Кемишем, који се завршио, како је он раније наводио, због Веснине преваре

1662015380_vesna-zmijanac-bosanac-kemis.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/пинковезвезде/Атаимагес/Босанац
Oglas

У медијима се доста спекулисало о краху брака певачице Весне Змијанац и хармокикаша Мирољуба Аранђеловића Кемиша. Хармоникаш је једном приликом изнео због чега је ставио тачку на брак са певачицом.

Прочитајте још: "Била је нестварна лепотица": Јелена Карлеуша показала на кога личе Атина и Ника (ФОТО)

Тим поводом се сада огласила Весна Змијанац како би прокоментарисала ово што је Кемиш изнео:

- То је глупост од пре 40 година, ја сам на плажи у Атини, а ви ме уземиравате тиме, страшно - кратко је рекла певачица.

Кемиш је, међутим, још после развода, тачније 1987. године, детаљно објаснио зашто је оставио Змијанчеву и навео да је његова нова супруга трпела стравичне последице. Реч је о Мирољубовом отвреном писму објављеном у једном недељнику, а у којем, између осталог, пише:

- Драган Стојковић Босанац, Тахир Туркалић и ја били смо дугогодишњи нераздвојни сарадници у послу и приватном животу. Заједнички смо радили многе пројекте, а мотив нам је био креирање новог звука у народној музици. Као пример такве несебичне сарадње могу да наведем да сам Драгана Стојковића чак позвао да свира и на плочи моје тадашње супруге Весне Змијанац. У то време, Драган Стојковић нам је био кућни пријатељ и он је заиста једини човек у кога не бих посумњао да би ми се икада мешао у брак, а накнадно сам сазнао да је у октобру претпрошле године (1985) већ био са Весном, као и после тога. У новембру сам се споразумно растао с Весном Змијанац, сазнавши за њене многобројне авантуре - навео је аранжер и додао да су муке за њега почеле тек после разлаза са Змијанчевом:

- Овим сам желео да окончам један ружан период у мом животу. Почетком децембра сам се иселио из заједничког стана у Љешкој улици, а у јануару, када сам дошао по своје ствари, у стану сам затекао новоименованог уредника пропаганде ПГП РТБ (Влада Јовановић, с којим је Весна касније добила ћерку Николију, прим. аут.) у врло домаћој атмосфери (у гаћама). О њему, иначе, имам врло позитивно мишљење, као врло способном пропагандисти, који свесрдним анагажовањем може много да учини на афирмацији неког певача (пример Весне Змијанац) - казао је аранжер и додао:

Прочитајте још: Милица Павловић у НАЈИЗАЗОВНИЈЕМ ИЗДАЊУ ДО САДА: Позирала у купаћем на дрвету, Јелена Карлеуша оставила одмах коментар

- Међутим, афирмација Весне је овог пута ишла преко Зоричиних и мојих леђа, јер је пропагандни тим Весне Змијанац смислио да би за њу било најбоље да афирмацију тражи песмама и имиџом у којима оплакује 'несрећну љубав' са мном. Не мислим да је постојала зла намера, међутим, Веснина тенденциозна афирмација претворила се у мору куће у којој ја сада живим. Очигледно да постоје људи који су поверовали тим пропагандним махинацијама, па нам буквално не дају мира, даноноћно нас узнемиравају телефоном, пишу бљувотине по кући и не дозвољавају да нормално живимо и радимо - написао је Кемиш у отвореном писму.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas