· · Коментари: 0

Након Светског првенства, ево где су ухваћени Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ (ФОТО)

Заједно отпутовали у Шпанију

1670315151_anastasija-gudelj.jpg
Фото: АТА имагес/М.В.

Након пораза у последњој утакмици од Швајацарске, наши фудбалери вратили су се из Катара, а само дан након доласка у Београд, већина њих се вратила у своје матичне клубове.

Прочитајте још: Први заједнички интервју Ештона Кучера и његовог брата близанца: Глумац се са сузама у очима присећао болести Мајкла (ВИДЕО)

Међу њима је и Немања Гудељ, који игра за Севиљу, па је заједно са својом девојком Анастасијом Ражнатовић, упутио се у Шпанију, како би наставио са обавезама.

Заљубљени пар ухваћен је у авиону за Севељу у бизнис класи, а да је у њиховом односу све у најбољем реду, говори и фотографија која се појавила. Док је Немања глеао у телефон, Анастасија је све време спавала на његовом рамену држећи га чврсто око руке.

Прочитајте још: Огласио се Џон Траволта након смрти Кристи Ели: "Волим те, Кристи" (ФОТО)

Подсетимо, ћерка Цеце Ражнатовић, осам месеци ужива у љубави са популарним фудбалером, а управо она, поред породице, била му је највећа подршка на трибинама у Катару.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.