Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Напитак за чишћење организма после ПРАЗНИКА: Јелена Ђоковић га користи већ годинама, а обожава га и Ноле

Послушајте Јеленин савет

1705075087_Foto-Ataimages.rs-Shutterstock-kurkuma.jpg
Фото: Схуттерсток, Атаимагес.рс
Oglas

Савети Јелене Ђоковић за чишћење организма дефинитвно су по мерилима свих постулата здраве исхране. Јелена Ђоковић важи за жену која веома води рачуна о свом здрављу, а самим тим и о томе шта уноси у организам. Како сама признаје, важно јој је да намирнице које конзумира имају нутритивну вредност, да су квалитетне, али и укусне.

Напитак боје злата избацује све токсине 

Јелена Ђоковић прошле године боравила је са породицом у Марбељи, лепом шпанском граду у којем њена рођена сестра држи ресторан „Супер Бе Јуицерy“.

Прочитајте Савет злата вредан – Јелена Ђоковић открила како да изгледате младолико без ботокса и филтера 
Приликом недавног јављања на Инстаграму видели смо је са чашом привлачног жутог напитка, а убрзо смо сазнали да је реч о чају од куркуме. Савети Јелене Ђоковић за чишћење организма ор празничне хране дефинитвно раде, а за овин напитком сви су дословни откачили.

Куркума има вишеструко дејство

Куркума је толико моћна да опоравља цео организам, нарочито јетру, а осим што јача имунитет, користи се и за мршављење. Позната по термогенетском ефекту, природним путем повећава унутрашњу температуру нашег тела, што убрзава процес разградње масноће. Куркума убрзава метаболизам, самим тим и пробаву, те потрошњу калорија, писао је својевремено Хелло!.

Прочитајте Не жели више да јој се подсмевају – Јелена Ђоковић показала како изгледа дама од стила ФОТО 
Савети Јелене Ђоковић за чишћење организма – једна чаша чаја од куркуме дневно и опоравићете организам од тешке, празничне хране, али и имати линију као Јелена Ђоковић.

Декларисана веганка годининама се придржава строгог режима без меса, млека и шећера али мало је познато како се Јелена Ђоковић одлучила да води живот по оваквим правилима. Супруга најбољег тенисера истакла је да се овог правилника придржавала јер је морала те је исхрана Јелене Ђоковић тада као и сад подразумевала све сирове намирнице.

Како и сама каже, све је почело још током студентских дана.

– Почела сам да размишљам како да преживим три године, јер нисам имала новца да једем у не знам каквим ресторанима, а нисам ни живела у дому где имам кухињу. Тако да је веганство кренуло из муке – рекла је Јелена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas