Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наш популарни глумац проговорио о највећој трауми у животу: Срђан Тимаров ову сцену никада неће заборавити

Иако су разведени, глумац Срђан Тимаров и водитељка Наташа Миљковић остали су у сјајним односима, чак толико да заједно са својим новим партнерима и заједничким сином Лазаром прослављају празнике

1661843109_srdjan-timarov.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Овај некадашњи пар пођеднако је укључен у одгој и васпитање сина, а глумац је својевремено испричао какву су заједничку трауму проживели.

Прочитајте још: Никад виђена фотографија: Ево како су Лепа Брена и Лепа Лукић изгледале пре 40 година (ФОТО)

- Сада ме враћате у трауму која је веома велика. То је највећа траума у мом животу. Ја све могу да трпим осим онога што се деци дешава, друго ми није битно. То се десило 2012. године. Кажу да је у тим ситуацијама потребно родитеље смирити, али то није лако. Ја се нисам смиривао пола године после тога - почео је своју причу глумац у емисији "РТС Ординација".

- Мој син је, као и многи дечаци, волео да гура камиончиће и аутиће, од најмањег до највећег, да се сагиње и да их гура по кући или било којој другој равној површини напољу. Тог дана је камиончић гурао по најравнијој површини, по асфалту, али је запео за нешто и пао преко њега - наставио је присећање Срђан.

- Пао је тако да ни усну није огребао, можда мало нос, али је пао на асфалт и о њега извадио оба кеца са све кореном. Звала ме је жена и рекла: "Силази одмах!". Био је 4. септембар. Сви родитељи и сва деца су се окупили око њега на игралишту, само ја од њих нисам видео шта се дешава. Те три секунде колико сам трчао до тог места нећу заборавити никад у животу - испричао је Тимаров.

Прочитајте још: "Не слути на добро, нисам оптимиста": Весна Змијанац открила због чега је забринута, па додала шта замера другим колегама

- Угледао сам га у крви до колена, и Наташу са испруженом руком која се тресла и два зуба у њој. Он је тада имао три године. Ја сам одмах кренуо, нисам ни знао где возим. У том случају смо нас двоје, свесно или несвесно, некако инстинктивно све радили како треба. Одмах смо позвали стоматолога, који је наш пријатељ, да нас упути где да идемо и шта да радимо. Ту креће утешни део јер су нам доктори рекли да је боље што их је избио из вилице него да их је набио у њу - закључио је глумац.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas