· · Коментари: 0

САМ КАО ПОДРШКА ОЦУ: Принц Хари у трећем реду на крунисању свог оца, а један детаљ сви коменатришу (ФОТО)

Подигнуте главе и са самопоуздањем

1683369716_profimedia-0774170359-Hari-krunisanje.jpg
Пхото: Профимедиа

Принц Хари је стигао на крунисање краља Чарлса, а сви коментаришу једну ствар. Наиме, Хари делује видно  расположен, док се на снимку и сликама види како седи у трећем реду у опатији. 
Страни медији коментаришу, да је војвода од Сасекса ''навукао храбро лице'', које годинама носи, за историјско крунисање краља Чарлса ИИИ у Вестминстерској опатији. Он је на догађај, како је било и најављено дошао сам, док су његова супруга и деца остали у свом дому у Калифорнији.

Хари (38) је носио медаље и одликовања на сакоу, и виђен је са осмехом док је улазио у краљевску цркву, а у близини су биле принцезе Евгенијом и Беатрис, и њихови мужеви.

Он није виђен више од 24 сата пре доласка, а планови смештаја обавијени су велом тајне, пре него што се испоставило да је долетео у Велику Британију комерцијалним летом.
Хари је данас позван на ручак у Бакингемску палату, након историјске службе. Међутим, још није познато да ли ће војвода прихватити позив, с обзиром да се очекује да ће пожурити назад у Америку, како би се окупио да са супругом Меган Маркл прославио 4.рођендан њиховог сина Арчија.


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.