Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певачица

НАТАША БЕКВАЛАЦ ИСКРЕНО: Признала да њен отац није желео ћерке и да јој живот није савршен

Наша звезда поново брутално искрено о животу.

1645515557_nata.png
Фото: принтскрин/Инстагран/беквалцева
Oglas

Наташа Беквалац важи за искрену и духовиту особу. Тако је и овог пута открила детаље из свог живота на свом Инстаграм налогу о којима никада није причала.

Седим данас у кафицу док цекам моју Катју да заврси свој третманциц па да је водим на тренинг.Кафиц је мали и пун ,енергија је лепа,људи су насмејани.У једном моменту ми прилази девојка и пита ме да ли имам минут.Мало сам се изненадила и јос нисам ни изустила да имам и висе ,када ме она прекину и казе'Да ти несто поклоним'Насмејала сам јој се а она некако увек за корак брза и испред мене ,пруза ми књигу.'Зелим да ти поклоним своју књигу и да ти се захвалим за све сто цинис за феминизам ,знацајно је'Дословно ми се теме најезило и свака пора отворила.Захвалила сам се и хтедох да се гласно насмејем али укоцих се јер су ме увек коцили када се гласно смејем.Није било примерено.А да сам муско?Да ли би било?Мој тата је зелео сина.Добио је 3 церке.Моји родитељи су у сали то увек прицали а друство се смејало.Ето Беки није успео.Као мала била сам му мезимица.Уписао ме је у сколу фудбала,на пријемном сам билс једина девојцица и тада била прва на листи по резултатима издрзљивости,спретности и брзине.Припремао ме је.На Странду бисмо играли фудбал у песку,били смо пар који нико није могао да победи.Хтела сам да му се доказем да види да сам довољно добра,мозда цак вреднија него син за којим је толико патио.После ми је мама признала да га је слагала 2 пута.За Кристину и мене...Оба пута је рекла да носи децаке.
Данас мој зивот није саврсен,цесто је на мети подсмеха и трацева али је срецан.Родила сам 2 церке и зелела сам да обе буду девојцице.3 пута сам разведена и нисам остајала у браковима због деце него сам се због њих разводила.Бавим се музиком и у миру одгајам своје девојцице.Да ,феминисткиња сам и Не,не мрзим мускарце...
Драга Миња,хвала ти на предивној књизи,цео дан не могу да се одвојим од ње.Хвала на свакој реци ,уцинила си да се осецам посебном.Јефимија зена која цека -
написала је Наташа у својој објави.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО! Велико славље у кући АЦЕ ЛУКАСА: Певач ће морати добро да одреши кесу, а разлог је ВЕЛИКИ (ФОТО)

На изненађење свих, Наташа је додала да не мрзи мушкарце, упркос томе што иза себе има три неуспела брака.

 Прочитајте још: Цецу сте сигурно препознали, али не можете ни наслутити ко је ЛЕПОТИЦА поред ње! Ево о којој звезди је реч (ФОТО)

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas