· · Коментари: 0

Наташа Беквалац никад искренија о свом животу: "Тугу имам у галонима, чувам је за песме и ретке људе..."

Наташа Беквалац дотакла се најтананијих емоција

1669110214_9bf00c8a3fdabcd50573bc89f9de30a82158b548.jpg
Фото: Ата имагес

Певачица Наташа Беквалац годинама је у самом врху српске музичке сцене. Тако многи за познате личности помисле да воде савршене животе и да им све иде од руке, па је Наташа решила да текстом на Инстаграму опише свој живот.

Певачица је објавила да нико не води савршен живот и да не можемо да судимо на основу фотографија које се нађу на друштвеним мрежама.

- Имам потребу да вам на баш овако тмуран дан ово напишем. Већина оних који ме прате су жене, девојке, девојчице. На моје велико задовољство, нећу да кријем, одувек сам то желела и када је моја музика у питању. Оно што ми често пишете приватно је колико се дивите мом савршеном животу, тражите савете, мислите да знам нешто више, веће него што знате ви - почела је причу Наташа.

Прочитајте још: Илда Шаулић открила чиме би се бавила да није ПЕВАЧИЦА: Живот ју је одвео на потпуно другу страну

- Желим да вам кажем да нити умем да дам савет, нити знам ншто више од вас, а мој живот је све само не савршен. Можда слилке јесу, али ко још слика тугу? Ње имам, имам је у галонима и чувам је за неке песме и ретке људе. Нисам баш маштала о животу који живим сада, али све ми је јасније зашто ми је баш овакав пут дат. Даме моје, нико, запамтите нико вам неће средити живот ако то не учините саме за себе и за своју децу. Зато, навуците најудобније панталоне (згодније је), засучите рукаве и обезбедите себи самосталност и живот. Само независна, самостална жена може бити слободна и срећна. Исправите ме ако грешим. И само тада може волети баш онога које њено срце жели, а биће заслужује. А ја вас волим баш такве какве јесте - написала је Наташа Беквалац, а позитивни коментари испод објаве само су се низали.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.