Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наташа Беквалац објаснила како васпитава ћерку Хану: "То је преживљавање дан по дан"

Наташа Беквалац има две ћерке, Хану и Катју

1698652751_jk_beograd_18092023_0044.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Наташа Беквалац недавно је обележила 43. рођендан поводом којег јој је приређено незаборавно путовање.

Иако године пролазе, она нема страх од старења и не броји их.

- Ја уопште нисам грешила, само сам имала тешке лекције - прокоментарисала је новосадска барбика.

Певачица признаје да се тешко бори са тинејџерским бубицама старије ћерке Хане.

- Сваки дан њеног одрастања је божанствен чак и они дани који су нам свима били тешки за нас су били највећи раст који се као породици могао десити. То нису бубице, то су скандали! Свака мама тинејџерке знаће о чему причам. Нема, то је преживљавање дан по дан. Нема рецепта и никад није мирно. Увек кад се смири знам да долази нови талас лудила тако да морам да бити преспремна, јако здрава и бескрајно јака у срцу и у глави - рекла је она, а потом одговорила на питање да практикује мамине методе васпитања.

- Моје методе су потпуно другачије и скоро ништа осим оног лепог кућног васпитања које имамо нас три имају и моја деца. Потпуно је другачије, ја сам јако нежна - казала је Наташа.

Открила је и какве сличности имају Хана и Катја.

- Потпуно су другачије. Наравно, постоје темперамент и карактер који је сличан, али све оно што је фалило код Хане уопште нема везе са Катјом. И родитељство са Катјом ми је донело потпуно нову врсту енергије, али и ангажовања које сам додатно морала да урадим - истакла је Беквалчева у емисисји ""Уна Дуе Тре".

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas