Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Наташа Беквалац објаснила каква је домаћица: "Моја кућа је увек беспрекорна"

Певачица Наташа Беквалац каже да не воли превише да кува, и да на тај начин заводи мушкарце јер воли да је у уметничком смислу продуктивна, те слободно време не троши на сређивање куће.

1704116908_natasa_bekvalac_docek_01012024_0019.JPG
Фото: Ата имагес
Oglas

Она тврди да не избегава да узме крпу у руке, али да су те ситуације ретке.

- Јесам домаћица понекад у својој кући, али сад не могу да лажем и кажем да дане проводим чистећи, спремајући и кувајући, зато што ја за то време радим неке продуктивније ствари. Понекад радим и то, али моја кућа је увек беспрекорна, моја деца су савршено уредна и сваки дан имају кувани ручак, тако сам некако уредила свој живот - прича Новосађанка, па даље открива да ли партнере заводи тако што им кува:

- Искрено, увек бих избегла мушкарце којима морам прво да ставим кашику у уста, а онда да ме удахну, па сад схватите то како хоћете! Не знам које су те жене које заводе мушкарце преко стомака, али код мене то није случај.

Наташа каже да није ни у време празника момцима приређивала изненађења:

- Нисам неко ко је практиковао изненађења за партнера у новогодишњој ноћи, зато што сам углавном сама, претходних шест година је тако било, а година пре се и не сећам. Радила сам увек, али, у сваком случају, није било неких спектакуларних изненађења. Да то пали, чини ми се да бисмо били сви срећни у љубави и генерално у животу, а уложили стотинак евра у све то. Тако да би то за мене била најјефтинија инвестиција, али, нажалост, нисам те среће, као што можете видети.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas