· · Коментари: 0

Наташа Нинковић изненадила изјавом: "Кад умрем не желим нико да плаче нека пусте музику коју сам волела"

Глумица отворила душу и изненадила све посебном жељом

1670318600_natasa-ninkovic.jpg
Фото: Тањуг/Тара Радовановиц

Наташа Нинковић, мајка је два сина, а како је једина припадница лепшег пола у својој породици, окружена је мушком енергијом. Глумица истиче да јој љубави у браку са Ненадом Шаренцем и њиховим близанцима Луком и Матијом не мањка и да би ипак волела да и треће дете буде син.

Прочитајте још: Након Светског првенства, ево где су ухваћени Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ (ФОТО)

Како је испричала у емисији Сценирање на Курир телевизији, само је њена мама тужна што Наташа нема ћерку.

- Она каже да ја не знам шта значи имати ћерку. Рекла сам јој једном, пошто су те сахране у Требињу јако тужне, да ћу стварно да потпишем да, кад будем умрла, нико не плаче, него да пусте неку музику коју сам волела, нек пусте то. А не да ми набрајају шта сам све радила, то не… Само музика и да нико не плаче. А моја мама ми каже: 'Кад немаш ћерку, не бој се, нећеш имати ни ко да плаче'. Толико смо се смејале томе - испричала је лепа глумица и открила каква ће свекрва бити:

- Бићу и добра свекрва, кад ја видим да су моја деца срећна, и ако је то њихов избор, ја ћу то да поштујем. Моја љубав је слобода, није посесивност.

Брак Наташе Нинковић није увек био складан, што је нормално и случај је код већине парова. С годинама, међутим, глумица и њен изабраник успели су да помире сензибилитете и споје различитости. Највише их обоје радује када оду у викендицу Наташиног пријатеља и колеге Војина Ћетковића. Тамо уче да пецају, уживају у цвркуту птица и погледу на реку.

Прочитајте још: Војин Ћетковић фотографијом разнежио многе, а његов коментар говори СВЕ (ФОТО)

- Све је мање размирица. Када сам срећна, смејем се. Када ме нешто дотакне, плачем. Када се осећам угрожено, браним се и тада гађам директно у г... Преосетљива сам, упоредо тешка, не ко један него ко три туча. Мислим да Ненаду није лоше крај мене. Ми Херцеговци смо бистри и тешко савитљиви, али ја умем да кажем извини - изјавила је глумица једном приликом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.