Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕСТЕТИКА

Навикли сте да само ЖЕНЕ посећују ЕСТЕТСКЕ ХИРУРГЕ? Ипак не, и ови славни ГЛУМЦИ иду под нож (ФОТО)

Иако се најчешће прича о славним женама које су претерале са естетском хирургијом, па данас не личе на себе, изузетак нису ни многи познати мушкарци.

1599742952_pjimage--1-.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / раyлиотта / оффициалслyсталлоне / јохнтраволта /
Oglas

Наиме, многи од њих као да се нису знали носити с година, па су се одали ботоксима и филерима који су у први мах и прекрили боре и дали им “нова лица”.

Мики Рорк који је 80-тих важио за правог секс-симбола, данас за свој изглед може захвалити лифтингу и затезању, те убризгавању филера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Геттинг а биг хуг фром Иван офф то Милан ❤️❤️❤️❤️

Објава коју дели МИЦКЕY РОУРКЕ (@мицкеy_роурке_) дана

Глумац Реј Лиота дуго се борио с ожиљцима на лицу који су последица акни из тинејџерских дана, али у намери да то прекрије је ипак претерао. 

Прочитајте још: ИМА 70 КИЛОГРАМА! Дарко Лазић драстично СМРШАО и променио имиџ (ФОТО)

Силвестер Сталоне и Жан клод Ван Дам, су такође глумци који су старење покушали зауставити ботоксом.

Прочитајте још: ДОКАЗ! Процурио још један СНИМАК који доказује да Новак Ђоковић НИЈЕ КРИВ! (ВИДЕО)

Изузетак није ни Џон Траволта, који је такође неколико пута посетио естетског хирурга.

Прочитајте још: Славни пар КРИО да има корону: Обилазили пријатље и заразили особље

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas