Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не бих ни снимао да ми Лека није дао Амин": Ирфан Менсур открива како је заменио Бранислава Лечића у серији "Радио Милева“

Ифран Менсур је открио како је добио улогу у серији "Радио Милева" коју је требао да тумачи Бранислав Лекић

1709649063_Foto-Ataimages.rs-Irfan-Mensur-i-Leka.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Након што је у медијима одјекнула изјава Анђеле Јовановић да је одбила  да глуми у серији "Радио Милева" с Браниславом Лечићем, након чега ју је глумац тужио, Ирфан Менсур, гостујући у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1, испричао је тренутак када је позван да замени Леку у серији. 

Легендарни глумац каже да је позив од продукције серије "Радио Милева", добио ноћ пред снимање

- Дао сам две изјаве за неке новине, само зато што сам ја заменио Лечића у серији. То је нешто потпуно ван мене. Питају ме да заузмем страну око неке ствари која је давно верификована у смислу да је мој друг, пријатељ, човек са којим сам провео 50 година званично ослобођен свих могућих сумњи да се то десило и да се поново вампирски појављује нека ситуација, где он поново мора да реагује. Да ли су колеге које подржавају у праву или не? Свако има право на своје мишљење. Друштвене мреже су омогућиле да свако своје мало интимно мишљење може да баци у јавност - каже Ирфан Менсур и додаје: 
 
- Друштвене мреже су укинуле рационалност и на ивици су да нас смање на ништа. Твоје лично мишљење је нешто што треба да задржиш за себе, као што је вера, веровање, идеологија. Сваку своју малу идеју бацити тим људима који се баве друштвеним мрежама и то објављују као вести са експлозивним насловима, то људи искориштавају. Чак и људи из јавног живота искориштавају то за излазак из анонимности и за незаборав, у смислу није ми било месец дана па ајде да тако нешто напишем - додаје он.
 
На питање водитеља, да ли то везује за последњи догађај, наш прослављени глумац каже:

- Нећу да се везујем за овај догађај, јер он има свој ток. Лека има своју верзију свега тога, ја нисам био упућен и не бих то радио и снимао да ми Лека ту ноћ када су ме звали није рекао: "Иди, молим те, и снимај то." Ја не бих то снимао да он није ставио Амин на то да прихватим снимање од пет или шест дана - закључио је Ирфан Менсур у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas