Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Не кошта вас ништа: Џенифер Лопез открила која је тајна њеног МЛАДОЛИКОГ ИЗЛГЕДА у шестој деценији

Ово је кључ младоликости познате латиноамериканке

1660722457_profimedia-0697352607.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Једна од најпознатијих светских певачица, Џенифер Лопез последњих дана је у центру пажње светских медија због удаје за глумца Бена Афлека, са којим је после скоро 20 година, прошле године обновила везу.

Пар је након што је изговорио судбоносно "да", како то и доликује, отишао на медени месец и то ни мање ни више него у град љубави, Париз.

Осим што је јавност била одушевљена њиховом љубављу, оно што су сви запазили било је и то колико добро певачица изгледа са своје 52 године. Она је прави доказ да су године само број, јер и ако је ушла у шесту деценију живота и даље изгледа атрактивно и неговано.

 

Џенифер је недавно открила са којим се здравственим проблемом сусрела, али и дала савет свима онима који се боре са депресијом и анксиозношћу. Када су је питали која је тајна њеног младоликог изгледа, поред наравно основне неге, певачица је рекла:

-Открила сам да је сан за мене најпотцењенија тајна лепоте. Спавање од најмање седам до девет сати сваке ноц́и је лек за душу и тело.

Прочитајте још: "Опседнута сам њиме": Адел искрено о дечку Полу

-У добру и у злу, пандемија нас је све успорила, а мене је дефинитивно успорила и натерала ме да схватим да све над чим имамо контролу смо ми сами. Зато се наспавајте!, изјавила је она тада.

Наравно, поред доброг сна, веома је важна и хидратација коже. Џеј Ло саветовала је да сваког дана користите крему са заштитним фактором и наносите маслиново уље на кожу, како бисте јој пружили младалачки сјај.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas