Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не могу бити поноснији": Лук Блек сабрао утиске након завршетка Евровизије - "Волим вас и хвала за сву подршку коју смо добили" (ФОТО)

Наш овогодишњи представник на Евровизији осврнуо се на своје учешће на највећем музичког такмичењу

1684409097_lukukuk45uh.jpg
Фото: Profimedia, Ata images
Oglas

Велику победу на 67. избору Евровизије однела је Шведска, коју је представљала Лорин са песмом Таттоо. Њена песма "Таттоо", према кладионицама уочи финала имала је највеће шансе за победу на овогодишњем надметању, што се и остварило. Она се уписала у историју, будући да је једина певачица која је победила два пута.

Представник Србије, Лука Ивановић, познатији као Лук Блек заузео је 24. место. Лук Блек представљао је нашу државу са песмом "Само ми се спава".

Сада се огласио на свом Инстаграм профилу по први пут након завршетка Евросонга:

- Колико нам је било прелепо путовање кроз "Евровизију" ове године, волели смо сваки тренутак! Није био најбољи резултат на крајњој табели, али то не умањује сав напоран посао који смо имали због такмичења - написао је испо фотографије наступа, па додао:

- Не могу бити поноснији! Донели смо у арену кроз наступ наш мали свет фантазије! Волим вас и хвала вам за сву подршку коју смо добили.

Између осталог, коментар подршке му је оставила и Констракта, која је била више него задовољна његовим наступом.

Лука је поделио и да се његова нумера нашла на глобалној "вирал 50" Спотифај листи.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas