Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не могу да опишем колико сам РАДОСТАН што сам постао ДЕДА": Отац Марије Шерифовић допутовао у Београд да види унука

Дирљив сусрет Рајка Шерифовића и његовог унука

1704279719_1703857440_84077_marija2_f.jpg
Фото: АТА имагес/Профимедиа
Oglas

Певачица Марија Шерифовић постала је мајка крајем 2023. године. Наиме, сурогат мајка родила је њеног сина Марија, који је постао централна фигура у породици Шерифовић.

И док се певачицина мајка Верица уселила код ћерке како би јој била на располагању за помоћ око дечака, у посету малишану дошао је и поносни деда Рајко Шерифовић.

- Отац Марије Шерифовић дошао у Београд како би видео унука. Рајковој срећи нема краја, јер је добио наследника. О томе је увек маштао. Сусрет деде и наследника био је дирљив. А Рајко је за наследника спремио и посебан поклон за успомену - каже извор.

Иначе, Рајко Шерифовић поделио и прве утиске након рођења малишана.

- Ово је најсрећнији дан наше породице. Не могу да опишем колико сам радостан што сам постао деда - рекао је поносни деда тада.

Беба се родила на клиници у Лос Анђелесу

Дете се родило почетком децембра на клиници у Лос Анђелесу, а Марија је присуствовала порођају.

Певачица је са мајком Верицом Шерифовић отпутовала у Америку средином новембра како би била уз сурогат мајку током припрема за порођај.

Будући да је Америка држава која је највише напредовала, у смислу комплетне процедуре око сурогат мајчинства - од бриге према женама, које су сурогат мајке, до комплетне правне и психолошке логистике која је веома изазовна и веома важна Шерифовићка се одлучила да баш тамо њено дете дође на свет.

Осим тога, Марија десет година уназад путује у Америку, што из приватних што из професионалних разлога, и сматра је својом другом земљом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas