Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не могу, не осећам песму, не свиђа ми се": Марија Шерифовић је одбила сарадњу са колегом - ни Саша Поповић није могао да је наговори

Марија Шерифовић је одбила да сними песму која је касније постала велики хит

1697456117_Foto-Ataimages.rs-Marija-Serifovic1.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Марија Шерифовић је перфекциониста у свом послу и пажљиво бира какве песме ће снимити и издати, па тако не прихвата све што јој се понуди, чак и када зна да ће нека нумера бити хит.

Тако је одбила песму "Ти и ја", коју су потом снимили Саша Матић и Јелена Розга.

Шерифовићева је открила да јој је текстописац понудио ту нумеру, али да је она одбила да је сними јер је "не осећа". Звао је и Саша Матић, али је и њега одбила.

Шерифовићева је открила да јој је текстописац понудио ту нумеру, али да је она одбила да је сними јер је "не осећа". Звао је и Саша Матић, али је и њега одбила.

Чак је и бивши директор Гранда Саша Поповић покушао да је наговори да је сними, али ни то није упалило.

- Демо снимак за песму "Ти и ја" сам отпевала ја. Аутор Саша Николић је желео да снимим ту песму. Ја сам то одбила, по цену живота. Онда је Саша Николић пустио Матићу, онда је он рекао: Ја ту песму узимам, немам говора". Онда ме је и Саша Матић звао и наговарао, али сам рекла: "Не могу, не осећам песму, не свиђа ми се". Онда је кренуо и Саша Поповић да ме малтретира за то: "Иди сними са човеком песму". Уопште није до човека, снимила бих са њим најлепшу песму, наравно, али ми се ова није допала. Постојали су притисци, али ја то нисам желела - рекла је Марија Шерифовић и открила да се није покајала због тога.

- Нисам се покајала и даље. Супер је песма, али је мени мекана и даље ми нешто фали - истакла је Марија у Премијери.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas