Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ МОГУ РЕЋИ ДА САМ СЕ НЕШТО НАЈСТРАШНИЈЕ ЗАЉУБИЛА" Драгана Мирковић после 24 године открила истину о браку

Драгана Мирковић, једна од највећих музичких звезда ових простора, већ годинама је у срећном браку са Тонијем Бијелићем, с којим има сина Марка и ћерку Мануелу.

1710672623_8623f0534783f7e018321ff9b80d09daa214561f.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Живе у Аустрији, у дворцу, имају све што може да се купи, уживају у раскоши, али и у љубави и срећи. Но, када се нашла сама у белом свету, са жељом да заснује породицу, није јој било лако.

Иако бескрајно популарна, Драгана је желела нешто више од живота. Имала је, признаје, много храбрости да са једним кофером у руци оде у непознато. Да се из велелепне куће од 500 квадрата усели у изнајмљени стан од 50 квадрата.

- Ја сам много ризиковала. Одлучила сам те 2000. године да одем из своје земље, и удам се за човека који није из Србије. Тони је пореклом Босанац католичке вероисповести. Било је ризично, јер се тада још нису смириле страсти на овим просторима.

Сматрала сам да сам све урадила у својој каријери. Имала сам 32 године када сам се удала. Била сам свесна да ми живот без породице не значи ништа. Била сам потпуно спремна да се никад не вратим на сцену – искрена је Драгана, а потом испричала и како је почела љубав са Тонијем.

- То није била ствар класичне љубави, већ ствар жеље за децом, вапила сам за породицом. У мени је била огромна празнина. Било ми је битно то што Тони није из мог посла. Нисам скоро ништа знала о њему, али допало ми се како размишља

- Више ми се допао као човек, не могу чак рећи ни да сам се нешто најстрашније заљубила. Желела сам нешто нормално у свом животу. Да се вратим на оно што сам имала пре свега овога, пре те петнаесте године када сам снимила плочу, када сам била једна обична Драгана... А то сам могла да будем само ван наших простора.

Отишла је у Аустрију, основала породицу, родила децу и направила паузу од четири године

- Најлепше четири године мог живота. А онда су ме фанови убедили да се вратим. Хвала им на томе, не жалим. Музика ми је недостајала, без обзира на породичну срећу, ипак је то моја прва љубав.

(Хелло)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas