Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не осећам се слободно": Ђорђе Давид открио како се осећа после саобраћајне несреће у којој је усмртио жену

Ђорђе Давид се пре неколико дана вратио у Београд и открио како се сада осећа

1707128088_1680781238_93704b7361064c7a29f03319d26ff3f043158049.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Ђорђе Давид, рокер и члан жирија "Звезда Гранда", пре неколико дана је стигао у Београд након што је задржан у Северној Македонији због несреће у којој је учествовао.

Он је по доласку у српску престоницу одржао конференцију за новинаре, када је испричао шта се све догодило. Након тога је отворио душу и признао како се осећа. Открио је да му стравичне сцене и дан-данас пролазе кроз главу, као и то да да, без обзира што су му документа враћена, он и даље није слободан човек.

- То је нешто што је једноставно у овој целој процедури условност која мора да се задовољи. Кажу људи: "Добио си документа, слободан си". Не, ја се уопште не осећам тако. Ја ћу у том смислу осећати да сам слободан када се тај процес заврши. Неће се завршити за месец дана, одмах да кажем, дај Боже да се заврши за пола године. Он ће трајати, али тек када тај процес буде завршен, где ће се мени на папиру званично дати решење, дај Боже да ја нисам имао никакву одговорност коју треба да сносим у свему томе, ја ћу ако то тако буде – осећати да сам слободан - испричао је рокер за портал Гранд.

Потпуно је нормална људска потреба то што је породици настрадале жене упутио саучешће, објаснио је музичар.

- Јер све што се десило није се десило из моје неодговорности. Они су ми рекли тамо да је то несрећан случај са смртним исходом у којем сам ја био учесник. Како год то звучало, да преведемо на прост језик, ја сам ударио жену која је од тог ударца преминула. Постоји та прича која је претходила свему томе, али то је нешто што мене тишти и заиста сам дао све од себе да бих то избегао. На жалост, није било могуће - подсетио је Ђорђе Давид.

 

(Грандонлине)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas