Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не треба да се понаша као петао": Наша позната певачица открила какве мушкарце воли

Позната певачица, гостујући у једној емсији причала је на тему мушко-женских односа

1646036126_zorana-pavic.jfif
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Певачица Зорана Павић је на К1 телевизији код Гоце Тржан открила какве мушкарце највише воли и којима не може да одоли.

Прочитајте још: Након смрти ОЦА, певачица је доживела брачни бродолом: Ћерка легендарног певача преживела је АГОНИЈУ

- Верност је најсексипилнија ствар, мушкарац не треба да се понаша као петао. За мене је прави мушкарац онај који има ту врсту храбрости да своју нежност пласира својој жени и да се не стиди да призна да је и њему потребна нежност. Не волим „викинге“, мада и Хогару је на крају дошла Хелга – рекла је Зорана Павић у емисји "Ако проговорим", а на питање водитељке Гоце Тржан, да ли је тачно да мушкарци не воле духовите жене?

 - Напротив – одговарила јој је Зорана – Не могу да живим без духовитих људи и не могу ни да замислим да будем с мушкарцем који није духовит. На крају крајева духовитост има везе с интелигенцијом, ако не причамо о приземном хумору наравно. А његова духовитост не може да дође до изражаја ако га она не разуме.

Да ли спремна да пустиш језичину?

-Па зар се емисија не зове „Ако проговорим“? – казала је Зорана и дотакла се теме заблуде које жене имају о мушкарцима - Животне ситуације најбоље покажу примере, једна од мојих најбољих другарица која се развела ми је отворено признала да је знала да је муж вара док су се још забављали: „Слушај он је тад студирао и мислила сам он је толико посвећен науци да ћу ја њему отворити очи, међутим он их је мени затворио.“ Све жене морају да прођу то, чини ми се да нас зрелост и такви догађаји избрусе и смакну илузију да било кога можемо да мењамо, осим саме себе у односу на ту особу. Али када се човек заљуби и заволи Боже мој, нико није савршен – закључила је Зорана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas