Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕ ТУШИРАМ СЕ ПО 7 ДАНА, ТО ЈЕ САСВИМ У РЕДУ" Најлепша жена света изненадила све признањем ( ФОТО)

Повремено прескаче туширање

1678195947_profimedia-0645287781-Sarliz-Teron.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Америчка глумица Шарлиз Терон (47) важи за једну од најлепших жена света. Баш као и све маме, награђивана глумица нема пуно времена за себе, а многи трикови неге коже које користи приступачни су и једноставни.

Иако ништа није боље од туширања након дугог дана, пречесто туширање заправо може исушити кожу, узроковати перутање и учинити да коса изгледа масно. Глумица признаје како не мисли да је свакодневно туширање потребно, и може проћи неколико дана без купања.

- Ја сам жилава девојка и могу издржати без туширања недељу дана, то ми је сасвим у реду - рекла је, а њена изјава многе је непријатно изненадила.

Иначе, Шарлиз није једина. Доста личности у Холовуду следи њен пример, о чему смо већ писали. Тако на пример Мила Кунис и Ештон Кучер не купају децу редовно, Џејк Џиленхал, не практикује редовно туширање, као и Леонардо Дикаприо који се тушира једном или два пута недељно како не би трошио превише воде, односно очувао животну средину.

Списак славних је дугачак, а иако је Шарлиз признала да зна да прескочи туширање, она ипак ради на нети свог лица и тела. Тако рецимо, никада не заборавља да нанесе крему за сунчање.

- У мојој кући се будимо јако рано, у 5:45 ујутро, ја сам самохрана мајка која покушава припремити двоје деце, спаковати кутије за ручак и не пропустити аутобус. Кад се пробудим, само исперем лице и ставим крему за сунчање - испричала је.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas