Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не волим патетичну романтику на друштвеним мрежама": Катарина Живковић о партнерима и физичком изгледу

Катарина Живковић објашњава да због касних наступа нема много времена да се посвети себи

1684852584_a414995be39e69cff482891c43208f1ac77f3011.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Катарина Живковић једна је од најпознатијих певачица на нашој јавној сцени. Популарност је стекла учешћем у "Звездама Гранда", а онда је наставила да ниже успехе.

Она истиче да је романтична жена и да ужива у тренуцима када јој јача половина пружа пажњу.

- Романтична сам особа. Као и свака жена волим пажњу и романтику од стране јаче половине. Волим да сам вољена и волим да волим. Не волим патетичну романтику која се показује на друштвеним мрежама због лајкова. Никада нисам била тај тип особе да на друштвеним мрежама показујем љубав, а уживо ништа. Увек ми је битнија хемија између двоје људи, него лајкови на друштвеним мрежама. Ипак сам ја стара школа (смех) – поручује Катарина Живковић за “Блиц” и надовезује се на то да ли је лепота у 21. веку благослов или проклетство, с обзиром на то да све више људи када ступа у везу гледа само лепоту, али не и унутрашњост неке особе.

- Лепота је за мене благослов, што би то било проклетство? Једино је можда погрешно када је девојка лепа, а глупа, мада и то је понекад благослов. Глупи људи много боље прођу у животу, него они паметнији. То је моје мишљење, колико год ме неко осудио - истиче Живковићева.

Труди се да води рачуна о физичком изгледу, иако је, како каже, тешко ускладити ритам због наступа који су касно:

- Одржавам своју линију, тако што водим рачуна шта једем. Трудим се да не једем много слаткиша. Трудим се да тренирам повремено, када ми обавезе и темпо живота то дозвољавају. Спавам што више, бар се трудим да то тако буде. Незгодно је све ускладити, јер радим ноћу, а онда увек касно устанем. Тешко јесте, али имам вољу и жељу да добро изгледам. Сваки пут после тренинга знам да сам урадила нешто добро за себе. Подједнако је битно да радите на духу и енергији, али и физичком изгледу. Не бих раздвајала ни једно ни друго - говори певачица и открива да би радије изашла без шминке у град, него без сређене косе.

- Волим да ми је коса увек лепа и исфенирана. Много сам лепша без шминке и боље се осећам тако. Можда звучи претенциозно, али то је моје мишљење - поручује Живковићева.

Певачица за крај открива да припрема албум, али да још увек није сигурна када ће песме угледати светлост дана.

- Направила сам музичку паузу, јер сам ја то тако желела. Не знам када ће нови албум угледати светлост дана. Покушавам да се добро организујем, како бих имала времена за све. Спремам неколико песама и видео спотова, па ћемо видети када ће све изаћи у јавност - закључује Катарина Живковић за “Блиц”.

Катарина напомиње да ван наступа не излази у град. Приватно се слабо проводи, јер јој је довољан провод када она пева.

- Ово је пета или шеста година да нисам изашла за своју душу мимо посла. Када сам на некој приватној прослави, волим да слушам разне песме. Не постоји нумера за коју ћу рећи: “Да, то је та, сад ћу све чаше да разбијем”. Битно је да неко добро отпева песму и да се ја супер забавим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas