Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не волим унука више од деце": Цеца НАЈОТВОРЕНИЈЕ о породичним односима

Фолкерка открила да децу пођеднако воли као своје унуче

1659247693_cekii.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић отворила је душу и проговорила о породици и унуку Жељку. Она је открила да за њу не важи фраза да се унуче воли више од деце јер их она све воли пођеднако.

Мали Жељко је, тврди она, привилегован само зато што је најмлађи члан породице.

- Чула сам приче - унуче се воли више од деце. То није истина. Воли се пођеднако, као и деца, причам из личног искуства. Он је још мали. Он је сада свима нама најзабавнији, најинтересантнији. Прича све, све упија од сваког од нас. Мени је све исто, како сам водила Вељка и Анастасију, тако сад водим и њега. Уживам с њим јер ми је он потпуна релаксација за мозак, тако да ћу и дане годишњег одмора провести баш с њим - каже Цеца.

Прочитајте још: "Никада нећу то заборавити": Гоца Тржан о непознатим детаљима каријере, са овом познатом певачицом је ишла на прву турнеју

- Ми смо велике породице. Ражнатовићи, Оцокољићи и Родићи и он иде само из руке у руку, он је једно задовољно дете. Њему љубави и пажње не мањка.

Ражнатовићева се затим осврнула на то што је њена ћерка Анастасија, као млада музичка звезда, често на мети таблоида. Певачица се присетила времена када је била млада и периода када у сличним годинама њена наследница гради каријеру.

Прочитајте још: „Будите опрезни када убризгавате било шта у лице“: Џенифер Гарнер о све популарнијем тренду

- Када сам ја била клинка, нису постојале друштвене мреже и није био толико велики притисак јавности. Искључиво се радило о штампаним медијима. И много је то било мирније. Много се пазило шта ће се објавити. Данас свакодневно излазе вести које не можеш да стигнеш да издемантујеш. Знало се који су новинари страх и трепет, који имају оштро перо. Што се тицало спекулација да ли ћу се удати, није био неки велики притисак када сам имала 22, 23 године. Када је Анастасија у питању, она да није атрактивна медијима и занимљива читаоцима, ни ви не бисте писали свакодневно о њој. Из медија сам сазнала да се Таса сели код дечка у Шпанију. Навикла је на све то. Одрасла је с тим да су медији присутни у њеном животу.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas