Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Не жели да је тако зову у ЈАВНОСТИ: Мајка Новака Ђоковића открила своје КРШТЕНО ИМЕ, за које мало ко зна

Сви је знају као Дијану Ђоковић, а она заправо има још једно име.

1644405145_dijana.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Блиц
Oglas

Најбољег тенисера на свету Новака Ђоковића породица је одувек подржавала. Док га је отац Срђан пратио на разним турнирима и био присутан у медијима, мајка Дијана држала се по страни.

Међутим, након последње непријатне ситуације и свих немилих догађаја који су се дешавали Новаку Ђоковићу у Аустралији, Дијана се појављивала раме уз раме са супругом Срђаном у медијима.

Прочитајте још: "Нисам мислила да ће је оженити": Нолетова мајка први пут ПРОГОВОРИЛА о снаји Јелени Ђоковић (ФОТО)

Тако је недавно и испливала једна до сада непозната чињеница о Нолетовој мајци, а то је да поред имена Дијана има још једно, за које зна јако мали број људи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srdjandjokovic_

Дијана је својевремено гостовала у емисији "Балканском улицом", и том приликом је поделила причу са гледаоцима о свом крштењу.

Открила је да се крстила пре 30 година у цркви, и да је тада добила и крштено име које је изабрао њен супруг Срђан.

Дијанино крштено име је Милица - старо српско име.

Иако је објаснила да јој се то име јако допада, разлог због којег га "крије" је тај што не жели да је људи тако ословљавају у јавности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas