Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
искрена

"Не желим да буде ја": Ана Николић искрено о ћеркици Тари

Певачица, Ана Николић, каже да једно она има ауторитет нас наследницом Таром.

1641203218_7f2caecaf487dec3410876c2870bb674e9c451e3.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Ана Николић пре четири године оствратила је свој сан и постала мама. Она и Раста развели су се недуго након рођења ћеркице Таре, али заједно учествују у њеном одрастању.

Ана истиче да је строга при васпитању ћерке:

- Тренутно сам јако строга. Ја сам ходајућа контроверза, некада самој себи необјашњива, имам неке особине јако конзервативне, традиционалне, а са друге стране опет мој избор занимања и тако. Мајка сам строга јер мислим да све то потиче из моје породице јер је и моја мајка била јако строга до пубертета, а онда ћу и ја Тару да пребацим тати када буде кренуо пубертет и лудило, па нека је он јури по школским двориштима, а ја сам сада строга. Имам мухало и врбов прутиц и кажем "бирај" -  каже певачица за Курир у емисији Сценирање.

Прочитајте још: Врхунски је одиграо улогу ДОКТОРА, али она није била намењена ЊЕМУ: Овај глумац је био у УЖЕМ ИЗБОРУ поред Петра Бенчине

Потом је објаснила да не жели да Тара буде као она:

- Вероватно као ја сада што имам своје дете, ја њој желим да ради оно што она жели, али јој сигурно не желим да буде ја. Па, нека буде, али ја имам план А, Б и Ц. Заказаћу јој турнеју од тачке А до тачке Б, од тачке Б до тачке Ц, значи као мени Марко 6 ноћи везано 3 континента, 2 земље, то је план А. То је све када буде завршила школу. Не могу да откривам баш све, гледаће она ову емисију, остаће записано у времену.

Ко има већи ауторитет, она или Раста?

- За сада сам јој ја једини аутроритет у смислу да се само мене плаши, тату врти око малог прста као и све око себе, тако да у принципу расте мала осветница.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas