Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Не знам зашто сам се развела": Дара Бубамара никад искреније о бившем мужу и сину Кости

Певачица открила да јој је син изузетно скроман

1659378966_daraa.jpg
Фото: Инстаграм/ сцреенсхот/ дарабубамара_оффициал
Oglas

Насупрот многим паровима после развода, певачица Дара Бубамара са својим бившим мужем Миланом је у одличним односима:

- Милан и ја јако лепо функционишемо, 99 одсто бракова не живи добро као нас двоје иако нисмо у браку. Он ми је највећи пријатељ, и ја њему. Не знам ни зашто смо се разводили кад тако лепо живимо. Његови родитељи су ме обожавали, као што су и моји њега. Прошле године имали смо трагедије. Преминуо је мој отац, а Милану и отац и мајка. Ипак, у том болу смо били заједно. И живимо за нашу породицу, она нам је све. Планове правим по њима, открила је певачица, па се похвалила својим наследником:

- Коста је мој највећи успех у животу. Већ две године иде у енглеску школу у Београду, говори енглески, француски и шпански. Волим што има српски и француски пасош. Јако сам добро организована што се тиче сина. Били смо у Турској на мору, па је са татом ишао у Црну Гору, а срели смо се у Бањалуци, одакле је ишао у Босанско Грахово да вози квадове. Тамо су му живели бака и дека по оцу. Мој бивши муж Милан има велику фамилију, тако да је Коста сада са њима, ужива.

Коста је израстао у васпитаног дечака, а Дара каже да поред свих обавеза напорно тренира:

- Израстао је у лепог, доброг и васпитаног дечака, који није бахат, већ је скроман. Нема на кога ни да буде искварен. Добар је ђак, иде на тренинге... Кажем често да више тренира него Роналдо у његово време, ха-ха. Иде на ватерполо, атлетику, спортског је духа. Често ми говори: "Мама, хоћу да успем због тебе и тате!" Жели да постане славан фудбалер - истакла је поносно певачица.

Открила је и да Коста доста личи на њу:

Буквално онако како су мене васпитавали тата и мама. Била сам татина принцеза, никада није глас подигао на мене. А и ја сам такав тип - ако си са мном лепо, ја сам ти још боља. Ако хоћеш на силу, добијеш контру. Такав је и Коста. Њему сам као другарица, пуно причамо, доста је зрео. Милан је мало строжи, али ми се то свиђа, нека неко буде ауторитет - рекла је за "Курир".

- Коста је дете које ништа не тражи. А све има. Купили смо му најбољи компјутер у региону, а он каже: "Јој, мама, није требало". Сами му купујемо, сматрајући да му треба. Али он није хтео ни нови телефон, ни случајно, био је задовољан оним који има. Често се и посвађамо. Прети да ће поклонити другу оно што му купимо без његове жеље - наводи она, те се дотакла и дијета и улепшавања:

- Водим рачуна о себи. Мало дијете, сређујем лице... Све светске звезде то раде. Или се бавиш овим послом у фулу, или се не бавиш. Има певачица које би више постигле да су смршале, средиле лице, имале више снаге. Публика то препозна и неће ни да иде да их гледа. Не воли оне који не улажу у себе. О мени опет претерују и кад је реч о операцијама и цифрама. Не кријем да јесам улагала у себе. Али џабе то све када моја енергија заправо покида! Највише радим на позитивној енергији, а она се добија тако што радим само оно што желим! Имам страшно много самопоуздања. Људи воле моју луду добру енергију. Коста ми каже: "Мама, знаш ли зашто тебе воле? Зато што си једна душа!" - закључуила је за поменути медиј.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas