· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Небојша Дугалић огорчен: "Иви сам глумио оца који је брани од напасника! Све ово сам доживео јако лично!"

Један од највољенијих српских глумаца и професор глуме открио је због чега многе његове колеге не говоре у јавности Мирославу Мики Алексићу

1611328393_nebojsa.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Након што су Милена Радуловић и Ива Илинчић дале исказ суду, Небојша Дугалић који је доста сарађивао са обе младе глумице, каже да је све ово јако лично поднео.

Прочитајте још: Милена Радуловић и Ива Илинчић добиле подршку од хрватске колегинице: Оне су ХЕРОИНЕ!

- Ово је јако деликатна ствар због оних који су жртве, јер је то ископавање трауме и поновно проживаљавање исте. Мени је тешко да у свему томе не будем личан, поготово што сам доста радио и са Миленом и са Ивом. Чак има једна сцена у серији где играм оца Иви, у којој идем да претучем професора који ју је напаствовао. Стварно сам све ово доживео крајње лично.

-  Тужно је да овакве ствари морамо да решавамо притиском јавности и распредамо приче и тиме озлеђујемо старе ране, али је добро отворити тему због све деце која ће ићи на некакве радионице и школе. Родитељи треба из овога да схвате да морају бити свеприсутни у животу своје деце и изградити однос да им она све могу да кажу - рекао је Небојша Дугалић у јутарњем програму "Уранак" и додао:

- Многи моји студенти су прошли Микину школу, слушао сам приче о некаквој строгости, мени те методе нису биле блиске. То такозвано челичење за живот, мени то никад није било блиско. Увек је ту посреди наговештај неког личног проблема, који треба имати на оку. Нисам раније чуо овакве приче о Алексићу, али сам чуо да има специфичне методе. Ти људи крену јако рано у групу и онда стекну очинску фигуру у том манипулатору, то су јако деликатни периоду живота, поготово пубертетско младалачки, када млади људи желе да се осећају повлашћено. Онда су ту простори за манипулацију, многи већи у том периоду и лако је тада убедити младе људе да су то методе које их челиче - истакао је Дугалиућ.

Прочитајте још: И ОНИ СУ ДИГЛИ ГЛАС! Глумци масовно објављују поруку НИСИ САМА у знак подршке Милени Радуловић (ФОТО)

- Ову прилку не смемо пропустити, жалосно је што се ово није догодило раније. Не може више овако, неке ствари убудуће биће недопустиве - додао је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.