Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Неће он мени ништа да отима": Барбара Бобак открила са каквим МУШКАРЦЕМ би била у вези и на шта никако не пристаје

Барбара Бобак проговорила о љубавним везама

1698310549_Foto-Ataimages.rs-Barbara-Bobak1.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Барбара Бобак је у последње време једна од најпопуларнијих личности са наше јавне сцене. Многима је чудно што још увек није пронашла другу половину, а она је открила какав мушкарац треба да буде да би привукао њену пажњу.

- Па пре свега да разуме овај посао, да буде добар према мени, да ме не малтретира психо-физички, да се поштујемо, и да добијем заузврат оно што пружам.Верујем у предбрачни уговор, неће он мени ништа да отима. Супер је поверење у почетку, дивно, бајно и сјајно, али кад падну маске тад све крене - поручила је Барбара за "Грандонлине".

Певачица је дотакла и тога да мушкарац не треба да буде поносан на партнерку уколико је она успешна у томе што ради.

- Мислим да би мушкарац требао да буде поносан на то да његова партнерка буде једнако јака као он и да не зависи од њега и да им фактор посла и успешности не игра никакву улогу у њиховом односу. Мушкарци који се плаше јаких жена су слабићи, они мене не интересују, нека се плаше - истакла је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas