Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нећу да се такмичим, испала сам, једноставно народ није гласао за мене": Саша Поповић открио како је изгледао почетак Пријине каријере

Саша Поповић је испричао како је Александра замало одустала од такмичења "Звезде Гранда"

1701079250_Foto-Ataimages.rs-Prija-i-Sasa.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Саша Поповић је познат по томе што уме да  препозна музичке таленте и да открије ко има шансе да оствари велику каријеру. Таленат Александре Пријовић је он први видео, а једном приликом је испричао како је изгледао Пријин почетак. Додао је да успех који је она постигла подсећа на успех који је постигла Лепа Брена.

- Па видите за Александру Пријовић то је нешто, то је заиста нешто невероватно. Александра Пријовић то што је направила то ме подсећа на Лепу Брену и Слатки грех на 1983. годину кад је оно исто пукло, и кад смо радили невероватне концерте. Е то се сад исто десило и са Александром. Он је први пут дошла на аудицију 2011. године у Суботицу. Пошто је имала 15 година, и ја сам је кастинговао, то је била још она варијанта кад је било 40-50 такмичара укупно, и она је прошла неколико емисија, неколико кола, мислим да је прошла чак једно 4-5 емисија. Тада није био жири који је одлучивао, био је само ту жири који је онако да да неке, сваке суботе је био други жири. И у једном моменту искључиво су гласали гледаоци и она је испала. Она се толико разочарала. Ништа. И сад долази следећа година и ја сам ту кастинговао 18 девојака и требале су још 2, и онда сам узео бараж из прошле године, ко добије највише гласова и још те две девојке да попунимо за ту сезону. И секретарица зове Александру, она је била у Белом Манастиру, каже нећу да се такмичим, ето испала сам, једноставно народ није гласао за мене. И неће, и ја сам онда узео слушалицу и кажем: Слушај, Александра, ово ти је последња шанса, дођи па шта буде, прођеш прођеш. И те године је прошла она и Андреана Чекић и онда у тој 2012-13. је била фантастична - рекао је Саша Поповић, пише "Скандал".

Александра је ове јесени одржала велики број концерата, а тек се спрема за пет узаступних концерата у Загребу.

БОНУС  ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas