Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕЋУ НИКОМЕ НИШТА ДА БРАНИМ": Бресквица поводом најављеног протеста

Протес фанова певачице Анђеле Игњатовић Бресквице најављен је за девети март са почетком од 18 часова испред зграде РТС-а.

1709979571_25a56a39ad6898e4367a4720f0d9e8598b5bc8c4.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

- Прво, нећу никоме ништа да браним, треба да се протестује - рекла је јасно Бресквица.

Иако су поделиле Србију својом уметношћу, младе музичке звезде Теја Дора и Бресквица настављају кампању промовисања својих песама. Оне су отворено проговориле и о свом односу.

Теја Дора је рекла да са Бресквицом има скроз коректан однос.

- Апсолутно смо се подржавале током такмичења, помагале смо се међусобно, давале савете, чак смо и питале једна другу око појединих техничких ствари. У сваком случају, и даље се подржавамо - рекла је Теyа Дора.

Потом је Анђела Игњатовић коментарисала наводе да нема ничега лошег између њих две.

- Не знам зашто јавност има такву слику, ми смо се подржавале од самог почетка, то су наши фанови који се поделе, то тако функционише, али сматрам да је очиглендо колико се подржавамо и готивимо - рекла је Бресквица.

Теyа Дора је одгонетнула како реагује на негативне коментаре:

- Стварно се не бавим негативним коментарима, а немам обичај да читам коментаре на Јутјубу. Ослањам се на поруке на Инстраграму, а тамо сам прочитала само прелепе поруке и знакове подршке.

Бресквица је такође рекла да се не осврће на негативне коментаре:

- Од почетка моје каријере, када год објавим или кажем нешто, појаве се људи који ме подржавају, као и они који ме не подржавају. То ми није ништа страно.

У суботу ће присталице обе певачице изнети своје захтеве испред зграде РТС-а, први ће доћи да траже промену резултата, док ће други вероватно да бране резултате. Надамо се да ће се све завршити како је и почело - песмом.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas