Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Недостаје ми остварење родитељске улоге": Вук Костић искрено о приватном животу - "То је једино што ми је битно"

Вук Костић оставрио је велики успех у свету глуме, а каже да му за потпуну срећу недостају деца

1706696927_prihvatiliste_deca_21122023_0071.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Глумац Вук Костић може се похвалити запаженим улогама, завидном каријером, али како истиче складан брак и дете му недостају како би осетио комплетну животну срећу.

- Срећа је у малим стварима, није срећан онај ко много има, него онај коме мало треба. Ваљало би да добијем дете, то је једино што ми је битно. Остварио сам се као глумац, не патим од тога да будем успешнији. Данас не смеш много да причаш о томе да си срећан, одмах почну да те мрзе. Волим ствари које имам и негујем, здравље ми је битно, и још само недостаје то остварење родитељске улоге - започео је Вук и додао да би волео да има брак какав су имали његови родитељи, пун љубави и обостраног поштовања.

- Одрастао сам гледајући складан брак, и сви око мене га имају. То је прво оно што утиче на тебе, сви кумови моји имају складан брак. Мораш да имаш неки циљ, али биће онако како буде.. Волео бих, то је моја жеља, такав је био мој ћале према мени, и моја мајка према оцу. Брак је света тајна, кад сте једно. Људи се угледају на односе у породици, угледају се на родитеље. Мој тата је држао моју маму као мало воде на длану, ја бих тако исто волео.

Вук иначе воли много времена да проводи у природи, па је од дела хонорара купио викендицу на Мокрој Гори, а једрилицу, коју је наследио од оца, је морао да прода.

- Да, купио сам викендицу, али то су биле друге године. То време не знам да ли ће се вратити, волео бих то, наравно, али не верујем. Једрилица је припадала тати. Продао сам је очевом другу јер нисам могао да плаћам лежарину. Да сам плаћао лежарину, то би било прескупо. Није она претерано вредна, а ја свакако имам преко лета за пловидбу пар чамаца и рибарицу.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas