Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

НЕИСКРЕНА? Откривено шта је Меган Маркл написала о венчању Кејт и Вилијама, две године пре него што је упознала принца Харија

Пост из Меганиног некадашњег блога ТхеТиг, открива шта је стварно мислила о краљевској породици

1676538819_profimedia-0595961713-Megan-i-lazi-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Недавно је испливала објава са сада непостојеће веб-станице Меган Маркле ''ТхеТиг'', у којој су откривена 
права осећања о принцези Кејт, пре него што је упознала свог будућег мужа. Оно што је Меган написала о
Кејт, није нимало ласкаво.

Текст из 2014. док Меган је још глумила у ''Оделима'', открива да је маштала о томе да буде '' краљевска бунтовница'', а не ''Пепељуга'' као дете. Овако је, како наводи ДаилyМаил, Меган размишљала о ''помпи и околностима'' и ''бесконачним разговорима'' о венчању принцезе Кејт.

 

Откриће долази након поновљнених тврдњи, да је веома мало била упућена у краљевску породицу, пре сусрета са 
Харијем. Исто је потврдио и сам Хари, наводећи у својим мемоарима да Меган није знала ''готово ништа'' о његовој породици. Касније је такође додао да  његова супруга није знала ко је принц Ендру, па га је чак заменила са краљичиним асистентом, јер је у једном моменту држао краљичину торбу.

Ипак, да није баш била толико неупућена, блог пост који је написала 2014. а који је поново угледао светлост дана, 
говори пуно о Вилијаму и Кејт, и њиховом венчању 2011. године. Како наводи Пагесиx, војвоткиња од Сасекса
је написала још да је била ''уморна од слушања прича о овом краљевском венчању''.

 

'' Мале девојчице сањају да постану принцезе'', написала је Меган тада и додала '' Ја, са друге стране сам 
сва за Схе-Ра, принцезу Моћи. За све вас који нисте упознати са цртаним из 80тих, Схе Ра је сестра близнакиња Хи Мена, која је витлала мачем и била краљевски побуњеник, позната по својој снази. ''

''Дефинитивно овде не говоримо о Пепељузи'', била је изричита Меган у својој објави на блогу.

Овакве објаве, доводе поново у питање валидност Меганиних тврдњи да јој је краљевска породица била потпуна непознаница пре него што се удала за Харија.

Меган је свој сајт  ''Тхе Тиг'' угасила 2017. пре него што је објавила веридбу са принцом Харијем.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas