Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Неке ствари се НИКАД не заборављају": Фута открио зашто није био на премијери "Недеље"

Александар Фута Радуловић открио је због чега се није појавио на премијери филма "Недеља" за који је радио песму "За крај", а дотакао се и његовог односа са Цецом

1708328445_Ftoo-Ataimages.rs-Futa-i-Dzej.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Александар Фута Радуловић који је урадио музику и аранжман за хит песму "За крај" која је снимљена за потребе филма "Недеља", није присуствовао премијери поменутог остварења о покојном Џеју Рамадановском. Сада је композитор открио и разлог недоласка.

Фута је прво открио детаље сарадње са Светланом Цецом Ражнатовић, која је и отпевала песму "За крај".

- Ми смо сарађивали пре скоро 30 година, радили смо трилогију, три албума смо радили, после су дошли неки други људи на ред, прекинули смо сарадњу. То је све ишло у неким циклусима... Она и ја имамо неки договор и пре филма да направимо неких десетак кавера, неких песама које и она памти које нису биле неки велики хитови. То многи раде данас. То су песме које народ много воли. Скупља се материјал, ја ћу бити део неке приче, једно време нисам био активан, али сам тренутно у фази компоновања. Драго ми је да се те старе песме освежавају и раде - рекао је Радуловић.

Александар Радуловић је на самом крају интервјуа открио и због чега се није појавио на премијери филма "Недеља" посвећен Џеју Рамадановском.

- Ја сам примио неку моју терапију 2, 3 дана пре тога, нисам био баш добро, па зато нисам дошао на премијеру. Милица Јаневски је одлично одиграла Марину, ја сам презадовољан с тим. Неке ствари никад не могу да се забораве, али сам срећан што ће то у мом срцу да траје и даље - изјавио је Фута у у емисији "Премијера - Викенд специјал".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas