Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Неки од најбизарнијих захтева познатих личности: Ко је тражио асистента за додавање жваке, а ко голубове?

Њихови менаџери раде све како би звезде биле задовољне, па чак и ако су у питању бизарни захтеви

1711540945_04fefcf9957bc9a6a90f3a5419be1ee661066dba.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Многе познате личности се навикну на луксуз, јер са њиховим новим статусом долазе и нови захтеви.

Постоје многе звезде за које се зна да имају дугу листу захтева на сету. Од одбијања да се попну уз степенице и строго ц́утљивих шофера, до захтева за обиљем штенаца или личних, преносивих тоалет-дашчица, пише Дејли мејл.

Ево неких од најнечувенијих и сасвим бизарних захтева које постављају познате личности.

Том Харди

Фотограф Дени Лајон је изнео неке збуњујуц́е тврдње о глумцу, за које је сазнао на снимању филма.  Он је тврдио да му је речено да не гледа у Тома током посете сету у Синсинатију, где се снимао филм. У својим новим мемоарима Дени је детаљно описао сусрет с британским глумцем.

Наиме, он је упозорен да уопште не гледа у Тома. Није јасно да ли је овај захтев дошао од продукције или од самог Тома, али је свакако необичан, пише Дејли мејл.

Патрик Стјуарт је такође раније говорио о Томовој повучености на снимању када су радили заједно на почетку његове каријере. Глумци који су радили с њим на филму тврдили су да не верују да ц́е Томова каријера кренути, делом због његове очигледно повученије природе.

Бијонсе

Бијонсе је суперзвезда с разлогом, али уз то могу доц́и и неки прилично чудни захтеви. Обожаваоци су били изненађени када је откривено да Бијонсе носи тоалетне даске на турнеју као део пртљага.

"Бијонсе је тако елитни извођач да буквално може да захтева било шта. Њен тим улаже велике напоре да обезбеди да она има своје удобности и да, лична тоалетна даска једна је од њих", рекао је извор за Сан.

Џенифер Лопез

Џенифер Лопез се можда представља као Џени из блока, али то не значи да није веома захтевна. Она наводно инсистира на томе да има потпуно белу свлачионицу. Осим што тражи бели кауч и столове, за Џенифер се каже да инсистира на белим завесама, белим свец́ама и белим ружама. Она је толико озбиљна у вези с овим захтевом да је једном замало одбила да наступи јер њена соба иза бине није била уређена потпуно у складу с тим.

Говорец́и о свом подкасту "Тхе 90с Витх Даннии Миногуе", Дани Миног се присетила да је Џенифер захтевала да њена соба буде потпуно преуређена пре него што наступи.

"И док чујете те приче о дивама, постоји једна за коју могу да гарантујем. Ишао сам у "Топ Оф Тхе Попс" и речено ми је да је Џенифер Лопез на путу, али је одбила да наступи осим ако њена соба у бекстејџу није преуређена. Речено ми је да све мора да буде бело, укључујуц́и и софу. Замолила сам да уђем и видим собу, јер она није била тамо у том тренутку. Прегледала сам сваки детаљ", рекла је она.

Мараја Кери

Њено чувено "не идем степеницама", није једини захтев Мараје Кери. Гласине о Марајиним захтевима за превоз покренуо је Алан Кар који је, након певачициног појављивања на ТВ "Цханнел 4" 2008. године, тврдио да јој је потребан "помоц́ник на степеништу".

Али  звезда је поставила друге захтеве, укључујуц́и наређење да се њена свлачионица подели на два дела: "удобан дневни боравак" са једне стране и "део за шминку и косу" са друге стране, наводи Дејли мејл.

Узорци на било којој површини били су строго забрањени, потпуни сервис за вечеру и чај је требало да буду доступни. Мараја Кери је такође наводно једном тражила 20 белих мачиц́а и 100 белих голубица у својој гардероби и потребан јој је помоц́ник да јој дода жваку. Друга гласина је да је једном тражила витаминску воду, не да би је пила, вец́ да би могла да окупа своје псе.

Пол Макартни

Посвец́ени вегетаријанац, икона Битлса Пол Макартни, био је веома детаљан када је постављао захтеве за турнеју 2002. године. Откривено је да Пол Макартни нец́е путовати у лимузини с кожним седиштима и издао је општу забрану коришћења прекривача од животињске коже било које врсте, укључујуц́и лажне животињске принтове.

Полу је била потребна хемијска чистионица у приправности на концертној локацији и допала му се свлачионица уређена као стакленик, због чега је захтевао да буде 19 биљака високих шест метара и четири биљке од четири метра. Али да би објаснио које биљке жели, он је врло конкретно описао које нипошто не треба да му донесу.

"Без дрвец́а, ништа са деблом и без амброзије или било чега сличног", навео је. Пол Макартни је такође инсистирао на вегетаријанском кетерингу који се сервира на столу за банкете прекривеном белим столњаком.

(Б92.нет)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas