Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Некима није место на Тргу Републике јер то није исто што и КАФАНСКА тезга": Јелена Карлеуша без длаке на језику открила шта мисли о наступу Тее Таировић (ФОТО)

Јелена Карлеуша негативно оценила наступ своје коолегинице

1705320741_Foto-Ataimages.rs-Tea-i-Jelena.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Теа Таировић је заједно са својим колегом Сашом Матићем забављала Београђане за дочек Српске Нове године. Многобројна публика је дошла да ужива у њиховим песмама, а наступи су привукли велику пажњу јавности. Теин наступ је прокоментарисала и Јелена Карлеуша која је без длаке на језику открила шта мисли о колегиници.

- Никада нисам себе поредила са другим извођачима јер је то у сваком смислу неупоредиво, али сам искрено шокирана колико они који (не) заслужено добију прилику да певају на Тргу Републике, не поштују ни шансу, ни публику, ни место, ни државу. Добити прилику да наступите испред Скупштине или на Тргу, велика је част и одговорност. Али уместо да дају све од себе да оправдају поверење града, сведоци смо да многи певачи једноставно никада нису смели да добију шансу - написала је Карлеуша и искритиковала још више:

- Последњи дочек Нове године и некако, али дочек Српске нове године на Тргу у Београду, пример је како не треба. Београђани заслужују много више. Заслужују да им се пружи спектакл, труд, идеја, рад, моменат за памћење - написала је Јелена изнад фотографије са свог наступа, а на следећој слици на којој је њена колегиница Теа Таировић од синоћ и она од пре две године завршила је своје коментарисање:

Фото: Принтскрин/ Инстаграм - карлеусастар

- Нажалост, не поштују сви публику на исти начин, не поштују сви Београд на исти начин и не воле сви Београђане онако како Београђани заслужују. Београд, Трг испред Скупштине или испред Народног позоришта никада више не сме да изгледа као сеоска забава у Бабином зубу јер је Београд европска метропола! Некима једноставно није место на Тргу Републике јер то није исто што и кафанска тезга - написала је Јелена Карлеуша.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas