Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Нема везе са клиником за одвикавање": Ана Николић све о клиници у Немачкој, а ево која певачица јој је дала предлог

Певачица Ана Николић одлучила је да се овог пролећа у потпуности посвети здрављу

1678087791_c47ed4f3f04d400a25e5b2b26b083a6450508882.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Говорило се о томе да ће посетити клинику у Немачкој која ће јој помоћи при детоксикацији организма, а Ана је то сада и потврдила. 

Објаснила је о каквој је клиници и на каквој програму ће бити како би организам довела до савршенства.

- Тамо не једеш ништа, дају ти неке салатице. Много је скупо, иду само богаташи. Мени је имунитет пао много после короне и потребно ми је да очистим организам. Они чисте све, панкреас, желудац, жлезде, све живо и ни мало није пријатно. Стављају ми неке травке, кактусе, мислила сам да умирем задњи пут када сам била, писала сам тестамент - рекла је Ана у "Премијери Викенд Специјалу" и објаснила да јој је ово предлагала и наша позната певачица.

-  Мени је то својевремено предлагала Емина Јаховић, која је била тој бањи пре неколико година. Има тога овде и у Београду, где није толико скупо. Никоме није лако да се спреми и одлучи на салате, на сокиће и глупости, то је озбиљан режим. Сваки човек треба тако нешто да уради за себе. Ово је бања која чисти организам, ради на имунитету, нема везе са клиником за одвикавање. Апсолутно је то све различито, али добро, ја знам шта је истина - рекла је Николићева.-  испричала је Ана.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas