Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Немају магију, харизму и интелект": Јелена Карлеуша није штедела бивше колеге - за једну сезону су доживели суноврат (ФОТО)

Бивша чланица популарног такмичења огласила се поводом нове сезоне "Звезда Гранда"

1663773441_Foto-Printscreen-YouTube-Zvezde-Granda-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Звезде Гранда, Атаимагес.рс
Oglas

Јелена Карлеуша на свом Инстаграм профилу огласила се отвореним писмом у којем је изнела своје мишљење о одлагању почетка емитовања нове сезоне музичког такмичења "Звезда Гранда".

- Поводом сталних позива новинара са жељом да прокоментаришем кризу у "Звездама Гранда", могу само да кажем да ми је људски негде жао што је такав легендарни формат за само једну сезону доживео суноврат. Надам се да ће Саша успети да нађе решење, јер је он увек био способан и храбар, иако је директно одговоран за овакав пад рејтинга погрешним одабиром и лошим пословним потезом. Питају ме да ли ликујем, мој одговор је "не", јер сам се крваво борила да ЗГ доживе свој зенит и жао ми је што се ово десило - започела је ЈК, па наставила:

Прочитајте још: Емина Јаховић у комбинацији идеалној за ЈЕСЕН: Певачица иде у корак са најновијим МОДНИМ трендом - ову обућу морате имати (ФОТО)

- Неки људи једноставно нису за шоу, немају магију, харизму и интелект потребан за највеће рејтинге и гледаност. Нажалост, мојим одласком ЗГ су изгубиле плејмејкера и моћан мотор који је покретао читаву тешку машину. На својим леђима носила сам тешко бреме и све се ломило на мени, али смо били ефективан тим. Осталим члановима жирија је мојим одласком пресечена жила куцавица и они се нису опоравили до краја сезоне. Уместо Фераријевог мотора, у болид се не ставља стара Опелова машина, која истина мање троши, али пролази последња кроз циљ у трци за главну награду. Саши и "Звездама Гранда" желим да испливају из свега, али то је једино могуће, ако се ослободе тешког камена који вуче ка дну - написала је Карлеуша на Инстаграму.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - карлеусастар

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas