Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"НЕМАМ ТАЈ ЛУКСУЗ САМО ДА ГЛУМИМ": Александар Радојичић открио са каквим се финансијским проблемима суочава (ФОТО)

Глумац Александар Радојичић каже да нема тај луксуз у животу да може да се бави само глумом.

1643443241_Untitled.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/radojicic_aleksandar
Oglas

Александра Радојичића љубитељи ТВ серија могли су да виде у “Династији” у улози Михајла, возача и телохранитеља чувеног Блејка Карингтона, а потом у серији “Чудне љубави” која се приказивала током празника.

У разговору за Блиц, Александар је открио да за разлику од осталих, он нема проблем да усклади приватни живот са пословним, као ни са недостатком времена.

Прочитајте још: Рада Манојловић за 7 песама узела 20.000 евра: Ево за коју песму су је највише китили! (ФОТО)

- Успевам и мислим да имам још времена и да бих могао још неке ствари ту да уденем. Ја волим активан живот. Неком са стране би то деловало као превише неких обавеза, али мени прија то. Нема увек времена колико бисте хтели у датом тренутку, али трудим се да гледам имам времена за себи драге особе.

На питања да ли од глуме може да се живи у Србији и да ли му помаже рекламирање производа на друштвеним мрежама, Александар одговара:

- Мора доста ствари да се поклопи, да се поклопе пројекти и да то буде учестало. Људи у нашем послу морају да се баве и снимањем и позориштем и рекламом и Инстаграмом и да на тај начин просто имају константан прилив новца.

- То је данас јако распрострањено и време у ком ми данас живимо. Све је на продају и све је реклама. Наравно, и у томе треба имати меру и треба знати да процениш иза чега можеш да станеш, а иза чега не.

Не крије да су постојали тренуци финансијских потешкоћа када је схватио да мора имати и друге изворе новца.

- Јесам, наравно. Немам тај луксуз да размишљам само глума или ништа па да ли ћу ја имати да једем или не, јер ја ипак имам и дете. Схватио сам да морам да се бавим још неким стварима и да се покренем. Чак и када има посла, схватам да увек морам да имам и план Б.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas