Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Невероватно лепа ћерка Драгане Мирковић коју нисмо имали прилике да видимо: Певачицину наследницу не занима јавни живот (ФОТО)

Драгана се потрудила да своју децу васпита и одгаја далеко од очију јавности, а сада имамо прилике да видимо у какву је лепотицу израсла њена наследница

1654776294_draganaa.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Ћерка Драгане Мирковић и Тонија Бијелића, Мануела (20) одувек је говорила да не жели да буде део јавне сцене и да се њене фотографије налазе на друштвеним мрежама. Родитељи су њену жељу испоштовали, али јавност упркос томе једва чека да чује шта се ново дешава у животу деце популарне певачице.

Ипак, Мануела је одлучила да више не живи повучено, па је поклекла пред трендовима и отворила профил на Инстаграму.

Ћерка Драгане Мирковић израсла је у прелепу девојку, а њена црна коса, пуне усне и крупне очи доказ су да је мајчина копија.

Прочитајте још: Један је од Цециних највећих хитова, а био је намењен ОВОЈ ПЕВАЧИЦИ: Откривена тајна песме "ЛЕПИ ГРОМЕ МОЈ"

Мануела обожава путовања, о чему сведоче и бројне фотографије са луксузних светских дестинација.

Драгана Мирковић, која поседује милионе и у Аустрији живи у правом дворцу, признала је да су њена деца веома скромна. Посебно је интересантно чиме се њена ћерка бави упркос богатству које породица има.

Прочитајте још: Шакира и Пике све време обмањују јавност? Спекулише се да су били у отвореној вези и да певачица има потпуно друге разлоге за одлазак из државе

- Моја деца су најнормалнија деца на свету, имали су нормално детињство и били одлични ђаци. Марко је студирао економско право, а занимљиво је да је Мануела док је завршавала средњу школу радила на рецепцији у "Рицу" - рекла је Драгана у емисији "Први ред" и пријатно изненадила овом изјавом.  

Бонус видео:

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas